👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Informuję:
Wydarzenia na filmiku są z parkingu przy cmentarzu na Wólce. Dawne cargo jest zamknięte na cztery spusty i trzeba mieć stos przepustek żeby wjechać.
Wydarzenia na filmiku są z parkingu przy cmentarzu na Wólce. Dawne cargo jest zamknięte na cztery spusty i trzeba mieć stos przepustek żeby wjechać.

Zielona beta na początku to dawne auto Kuby Endlera. Widzę też Marcina W. i innych zawodników DMP
Na szczęście nie upalają, tylko oglądają

wiocha jacyś malowani chłopcy w marnych autkach przy disco polo ha ha żenada

ot ciekawoska muzyczna:
gangstery w beemwu - disco polo
stróże prawa - rap
gangstery w beemwu - disco polo
stróże prawa - rap
Nie no to co było w Tefałenie to żenada. A później cała Polska mówi że w Warszawie same wieśnioki mieszkają...

@Dalione
W zaden sposob
Tylko tamten Pan wyraza sie w tonie ktory to sugeruje - sie znaczy hate na Wawe
W zaden sposob
Tylko tamten Pan wyraza sie w tonie ktory to sugeruje - sie znaczy hate na Wawe

To jest polska.. zawiść i nic więcej. Pały przyjeżdżają i sypią mandatami bo teren prywatny. Jak w polsce nie ma praktycznie żadnego toru czy czegokolwiek do sportów motorowych to niestety muszą sobie szukać innych miejsc. Jak władzy zależy na pożądku na ulicach to niech dają możliwości w naszym pięknym kraju do rozwijania swoich pasji w legalny sposób.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie