cargo e30 4.4 v8
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00
Bociek napisał/a:
Latałem bokami i to po szutrze Fordem raptorem wujaszka(6,2 albo 6,5l), a nie takim starym korytem i jakoś jaja o kolana mi się nie obijają![]()
Co Ty wgl porównujesz BMW serii 3 i lochę/pickupa który waży ze 2 razy tyle jak nie więcej.. Jest coś takiego jak stosunek mocy do wagi.. A jaja Ci się nie obijają o kolana w tym aucie bo jest tak wielkie i tak bezpieczne że czujesz się jak u mamusi w ramionach ;p
Putis, To akurat prawda jakby się jeździło na wersalce, ale zaznaczam że Navara też jest lochą a dostał jedną i to przekreśloną gwiazdkę w testach Euro NCAP
bo im poduchy za pozno sie otwieraly - wada fabryczna ktora zastala naprawiona w kazdym samochodzie, ktory stawil sie na akcje naprawcza, w dodatku tylko w modelach z pierwszych miesiecy produkcji.
Nie no chlopaczki ze wsi przyjechaly poszpanowac jak to na polu oraja brawo brawo...
E30 to pekne samochody sam szukam juz od naprawde dlugiego czasu zdrowej sztuki ale tak trudna o nia jak o podwyzke w pracy,,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie