Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
majeńka 2025-05-26, 23:30
Cała skrzynka piwa dla gostka!

A dla rasistów: tu mamy przykład chimpoutu wykonanego przez bandę białych małp. I co wy na to?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-05-27, 0:16 5
Bardzo k🤬om dobrze. Szkoda, że tak niewielu skosił. A nagrywającemu pikifakinblajndersowi c🤬j z dupy do ryja-yeah, that's is all ye fuckin worthless bri'sh shower of tha cunt!

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
Nome 2025-05-27, 0:51 7
47 osób rannych w tym czwórka dzieci, dwie osoby ciężko ranne w tym jedno dziecko

ja bym go zostawiła tłumowi

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
psarnack 2025-05-27, 2:08 4
Super !! A teraz tak samo eko terrorystów !!

podpis użytkownika

right is right
left is not right
Zgłoś
kurdeee 2025-05-27, 2:29 6
Nome napisał/a:

47 osób rannych w tym czwórka dzieci, dwie osoby ciężko ranne w tym jedno dziecko
ja bym go zostawiła tłumowi

Dziecko? Ja też.
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-05-27, 7:20 3
Szkoda że w brudasów nikt tak nie wjeżdża, a przynajmniej szkoda że nikt nie nagrywa tego
Zgłoś
Nastuk91 2025-05-27, 7:27 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

Byśmy się dowiedzieli, bo brytyjskie media teraz są bardzo wyczulone żeby podawać szybko takie informacje, obojętnie jakiego koloru skóry i wyznania jest sprawca. Niemożliwe, co? A jednak.

A Co Ty ich tak bronisz? Ojciec Abdul? xD
Zgłoś
TrzeciaPyraNaTaczce 2025-05-27, 8:28 2
majeńka napisał/a:

Cała skrzynka piwa dla gostka!
A dla rasistów: tu mamy przykład chimpoutu wykonanego przez bandę białych małp. I co wy na to?

Oj majka, nie widzisz różnicy między sytuacją gdzie na środku wioski palą małpę w oponie bo ukradła batonika czy inny telefon, a tą sytuacją gdzie gość w zasadzie dokonał zamachu terrorystycznego i oglądając sytuacje można spokojnie założyć że zabił właśnie kilkanaście osób przejeżdżając samochodem przez tłum? Zero różnic, co?

podpis użytkownika

Wspieramy sadola
Zgłoś
przemekkaro 2025-05-27, 8:48 2
Pewno kibic Evertonu
Zgłoś
T... 2025-05-27, 9:39 2
Jakiś sp🤬olony pontoniarz drze się jak murzyńska małpa: Kill him, kill him, o my god.. Zaciął się j🤬y, czy co...
Zgłoś
killua 2025-05-27, 11:44 1
hmmm ciekawe czy zatrzymal sie bo mu sie taltajstwo w kolo wkrecilo czy jednak wydygał ze zabicie kilku osob by pokazac ze sie ma jajca to troche za wiele
Zgłoś
Mister_Klex 2025-05-27, 11:59 1
I to mają być te wielce cywilizowane państwa ? Ja już wolę moją zacofaną w rozwoju Polskę.
Zgłoś
100imiQtas 2025-05-27, 12:12 3
Mister_Klex napisał/a:

I to mają być te wielce cywilizowane państwa ? Ja już wolę moją zacofaną w rozwoju Polskę.

Cywilizowane to one były do lat 60tych. Potem stopniowo rozpoczął sie napływ. Najpierw ludność pakistańska i z Karaibów. Potem już leciało z innych krajów. Teraz to są kraje trzeciego świata.
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-05-27, 12:16
Popieram i rozumiem
Zgłoś
pawelns1 2025-05-27, 14:39
kilim ,kilim,kilim
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie