👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zawsze sie zastanawialem - jak to sie dzieje, ze im tego przedniego kola nie urwie ta wyrzutnia podczas startu...

@brzoza
Ta, F-18, ale nie ruskie, tylko z jednostki "udającej" złych kolesi na potrzeby różnych ćwiczeń, manewrów itp.
Ta, F-18, ale nie ruskie, tylko z jednostki "udającej" złych kolesi na potrzeby różnych ćwiczeń, manewrów itp.

Nigdy nikomu niczego nie zazdroszczę, ale tym co mają możliwość latania samolotami to, aż mnie ściska. Taki Gates niech sobie ma swoje miliardy, nie zazdroszcze mu, ale kurde latanie tym samolotem, coś pięknego. Może jak wstane od komputera zaczne się uczyć to mi się uda.

Blazejekk napisał/a:
latanie tym samolotem, coś pięknego. Może jak wstane od komputera zaczne się uczyć to mi się uda.
Myślisz, że Twój wiek jest odpowiedni na takie coś?

ja za miesiąc z deblina na szkolenie do hemeryki lece
narka xD
i dlaczego w 2:50 jest super hornet w ruskim malowaniu?
narka xD
i dlaczego w 2:50 jest super hornet w ruskim malowaniu?
@Piłsudski
Nawet jeśli w wielu sprawach masz racje, to po ca ta nonszalancja i ignorancja w wypowiedziach i agresywne podejcie do inaczej myslacych?Aktywista taki z Ciebie co:)?
Nawet jeśli w wielu sprawach masz racje, to po ca ta nonszalancja i ignorancja w wypowiedziach i agresywne podejcie do inaczej myslacych?Aktywista taki z Ciebie co:)?

Piękne maszyny do zabijania
. Fajnie się je ogląda gdy ich celowniki nie są skierowane na nas.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie