Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
CDBurdel w zupełności lepszy od Nerona
konto usunięte • 2010-11-15, 0:58
Kto obczai co koleś mówi w 1:00 jest moim bogiem.

"Ja już wam pokażę, wam pokażę dzisiaj dobry, dobry taki program, lepszy od Nerona, nazywa się City Burger. Wchom przeglądarkę internethowom, yyy, w Guglach wpisujemy City Buhdel, Sidy Burdel, ksype. Ypoboeotu pierwszy link. Głosujemy na prezydenta, donaldy nau, ja go mam już pobranego, edyno, eano, edygo."

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-11-15, 14:05 3
W 1:00 był to jęk zawodu w wymarłym staro malezyjskim języku, że musi już kończyć swój poradnik, bo ojciec nalał już wody do wanny.
Zgłoś
Cooper 2010-11-15, 15:17 1
Ehehe nie wie jak usunąć komunikat o legalności systemu, to przykrył go paskiem żenua.
Zgłoś
necrofallus 2010-11-15, 15:20 1
"kopiuj pytę"
Zgłoś
konradssc 2010-11-15, 15:39 1
Ej a ten chłopczyk to czasem nie jest jakieś nieślubne dziecko Jarosława Kaczyńskiego???
Zgłoś
KubanKOX 2010-11-15, 16:14 1
Tak to jest jak się wymowy i pisowni na Tibii uczy.
Zgłoś
Hornet 2010-11-15, 16:21 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-15, 16:50 1
Opis filmu i cytat kolegi wyżej rozłożył mnie na łopatki. XD
Zgłoś
Lam3rZ 2010-11-15, 17:32 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-15, 17:58 1
Jego rodzice uczyli go mówić Brailem. Odnieśli sukces.
Zgłoś
twor4ss 2010-11-15, 17:58 1
i dla tego nie powinno się oglądać wszelkiej maści poradników na YT... A po za tym, zabronic dostęp do internetu bez obecności rodziców dzieciom poniżej 12 lat
Zgłoś
Nihoo 2010-11-15, 18:07 1
Zazdroszczę odwagi autorowi filmu.

Ja jakbym coś takiego zrobił to w życiu bym tego nie zapisywał nigdzie a co dopiero w sieć wysłać...
Zgłoś
L4D0 2010-11-15, 18:56 2
Zgłoś
Hada Gronkowiec-Lincz 2010-11-15, 18:57 1
Zgłoś
djpaczu94 2010-11-15, 19:08 1
W góglach fpisujemy cidi burdel - o_0 !
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-15, 19:15 1
typ mówi "jak normalne nero....." i dalej pozdrawia swoich słuchaczy:P
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem