Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
UBcjaPOLSKA 2017-11-04, 7:56 6
K🤬a, ale o h🤬j chodzi, powiem psikus i co wtedy? Jebnięte to święto...

Polska odmiana, kolędowanie, to przynajmniej się k🤬a pośpiewało, nie na zasadzie szantarzu, tylko jakieś k🤬a przedstawienie się odj🤬o, gospodary albo razem z kolędnikami śpiewali i dawaj za to hajs, czy jedzenie... A nie k🤬a takie h🤬j wie co...

podpis użytkownika

Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-04, 8:43 2
oj tam nie spinajcie się, kupcie dzieciakom słodycze a nie k🤬a cebule po h🤬j z tym walczycie i tak nie wygracie tylko zostaniecie starymi zgredami ktorym będą potem dzieciaki dokuczać - dajcie garść słodyczy i gra
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-04, 9:17 1
C🤬jowo to rozegrałeś, ja kupiłem takie małe cebulki, obrałem i zanurzyłem w roztopionej czekoladzie - po wyschnięciu były gotowe dla halołynowych gówniaków - polecam.
Zgłoś
dziadek8724 2017-11-04, 9:42 13
barni123pl napisał/a:

to pieknie 10 zl ci szkoda na male dzieci zeby tak twoje potraktowali

10 zł na MAŁE DZIECI nie szkoda, za to rodzicom tych gówniaków najwyraźniej szkoda nawet tej j🤬ej dychy

niemamskarpet. napisał/a:

oj tam nie spinajcie się, kupcie dzieciakom słodycze a nie k🤬a cebule po h🤬j z tym walczycie i tak nie wygracie tylko zostaniecie starymi zgredami ktorym będą potem dzieciaki dokuczać - dajcie garść słodyczy i gra

Mało cukierków w tym roku dostałeś i na pocieszenie tylko kakao od starego?
Zgłoś
Promek 2017-11-04, 11:10
Trzeba bylo wykazac troche inwencji i zapakowac jakos zeby odrazu nie wiedzieli ze to cebula
Zgłoś
PanAndrzej666 2017-11-04, 12:04 1
co gówniakom nie pasuje przecież jest BIO !!
Zgłoś
tigerqaz 2017-11-04, 17:02
paka2000 napisał/a:

Smiechłem tym "Nieeee!"

Zabrzmiało tak, jakby to nie była pierwsza tego dnia cebula, którą im zaproponowano

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
krecikprecik 2017-11-04, 17:15 3
Po pierwsze gamonie:

To nie amerykańskie święto, tylko Irlandzkie, All Hallows Eve, czyli... święto wszystkich zmarłych. Po drugie zrobiła się taka j🤬a moda na dokuczanie młodym dzieciakom że aż żal dupę ściska. Lepiej że dzieciaki zbierają sobie cukierki (K🤬a, serio, wystarczy im wrzucić po JEDNYM cuksie na głowę), niż patrzeć na szopy jakie się odp🤬lają u nas na cmentarzach 1 listopada, mówiąc o grobingu, podp🤬laniu wiązanek i zniczy z grobów!, czy k🤬a gastro rozstawionym na środku cmentarza. Dla sporej gromady dzieciaków to jest w pewny sposób przełamanie tak sobie pochodzić, zadzwonić do czyjegoś domu i konfrontować z drugim człowiekiem. Myślisz że jesteś taki zajebisty i zaorałeś ośmiolatka, prawda jest taka że jesteś starym zgredem takim z jakich wszyscy w ich wieku się będą śmiać. Naprawdę nie wiem kto tu bardziej przegrał.
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-04, 17:42 4
@up no k🤬a nie zesraj się...
Zgłoś
krecikprecik 2017-11-04, 17:55
@Corey_09

Moje zwieracze mają się dobrze, Twoje pewnie srogo porażone przez halloweenowe psikusy
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-04, 18:37 1
Ja u siebie zamknąłem bramę i żadne gówniaki nie wchodziły na posesję, a jakby chciały to by ich Cerber pogonił (owczarek kaukaski). Ja nie obchodzę tego święta, ale nie jestem złośliwy. Jak ktoś chce to niech się w to bawi, ale mi da spokój.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-11-04, 18:47 1
Bo Polaki to robaki, nie dużo brakuje, by cebularze natchnieni niechęcią do halloween od księdza zaczęli dawać dzieciom cukierki z igłą w środku
Zgłoś
PhantomMask 2017-11-04, 20:05
UBcjaPOLSKA napisał/a:

K🤬a, ale o h🤬j chodzi, powiem psikus i co wtedy? Jebnięte to święto...

Polska odmiana, kolędowanie, to przynajmniej się k🤬a pośpiewało, nie na zasadzie szantarzu, tylko jakieś k🤬a przedstawienie się odj🤬o, gospodary albo razem z kolędnikami śpiewali i dawaj za to hajs, czy jedzenie... A nie k🤬a takie h🤬j wie co...

I co wtedy ? A no weźmie brajanek z kewinem i jajkami dom obrzuca albo papieru toaletowego nap🤬li...pójdziesz do Dżesiki czy tam Nikoli matki Kevina to usłyszysz, że jesteś starym pop🤬lonym c🤬jem bez serca i stresujesz brajanka....
Zgłoś
domat1 2017-11-04, 21:32
PhantomMask napisał/a:

I co wtedy ? A no weźmie brajanek z kewinem i jajkami dom obrzuca albo papieru toaletowego nap🤬li...pójdziesz do Dżesiki czy tam Nikoli matki Kevina to usłyszysz, że jesteś starym pop🤬lonym c🤬jem bez serca i stresujesz brajanka....

A jak myślisz, kto odpowie za poczynania Brajanka?
Zgłoś
Konto usunięte 2017-11-05, 21:09 2
ten p🤬lony sadolowy player nie potrafi k🤬a ogarnac filmiku 7 sekundowego k🤬a 45x sie buferuje
jak on w ogole k🤬a znajduje czas, zeby w ciągu 7 sekund zaciąć się k🤬a 45 x

ja p🤬le
Zgłoś