👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Na takie pały jak na tym filmiku tylko dobry i mocny gaz pieprzowy o dużym zasięgu. Jak pała zatrzyma się przed samochodem i zacznie iść w twoją stronę, otwierasz okno i zanim kretyn coś zacznie mówić, wystawiasz rękę i i pryskasz mu w ślepia i głupi, pusty łeb. Zamykasz okno i jedziesz dalej, a głupia dęta pała stoi na autostradzie, żyga i czeka 2 godziny, aż gaz przestanie mu żreć ślepia.
Nawet gdybym wiedział, że najebie tego przygłupa, to bym se nie zawracał nim dupy. Szkoda czasu . Tylko porządny gaz pieprzowy na takie dęte pały.
Nawet gdybym wiedział, że najebie tego przygłupa, to bym se nie zawracał nim dupy. Szkoda czasu . Tylko porządny gaz pieprzowy na takie dęte pały.
ramionka do góry, do zwiększenia szerokości w barkach, i broda żeby go z babą nie pomylić.
BigBertha napisał/a:
m wiedział, że najebie tego przygłupa, to bym se nie zawracał nim dupy. Szkoda czasu . Tylko porządny gaz pieprzowy na takie dęte pały.
Zawsze mnie zastanawia w takich sytuacjach, czy po użyciu gazu taki dzbaneusz wtoczy się oślepiony pod inny samochód i zdechnie, jakie sankcje mi grożą? W przypadku takiej drogi, a nie podmiejskiej powiatówki, czy w mieście., Zamknąłbym się w wozie, powiadomił służby i dalej nagrywał lub ominął jeśli by się dało, lub stał pojazdem aż skończy. Za okopany samochód pieniądze odzyskam w sądzie+sankcje dla gościa od służb.
Uwielbiam takich, dwa niewidzialne telewizory kineskopowe pod pachami i sportowa koszulka kompresyjna ledwo opinająca piwny bebech. xD
typowy cebulak z brodą islamisty, no cóż się spodziewać po takim yntylygencie ( jaja nosi pod pachami ze tak szeroko ma rece czy tak opocone?)
Szkoda ze blachy zasłonięte bo sprawdzil bym i udostepnil wszystkie info o nim bo mieszkam w Szwecji i tu nie ma ochrony danych osobowych i do wszystkiego jest dostep ... wielka szkoda
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie