Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:47
Cegłą w łeb
konto usunięte • 2012-06-13, 11:46
Cegła spadła z ciężarówki i wpadła przez przednią szybę do samochodu...

Ofiarą jest 29-letnia matka, która w wyniku odniesionych obrażeń zmarła w szpitalu- cegła rozbiła jej głowę, dosłownie.

Zgłoś
juki 2012-06-13, 14:03
Czyzby rosja?

PS. ma ktos linka do tego artykulu na liveleak?
Zgłoś
KlapkiKubota 2012-06-13, 14:13 1
Ja kończe gimnazjum, i też zrobiło mi się żal tego gościa. Wiec prosze przystopujcie troche...
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-13, 14:20 1
Ja jebie :/ Brak słów.
Zgłoś
Vivil 2012-06-13, 14:20 62
Probot123 napisał/a:

Ja kończe gimnazjum, i też zrobiło mi się żal tego gościa. Wiec prosze przystopujcie troche...

Trochę ci to zajęło jeżeli kończysz gimnazjum w wieku 21 lat..
Zgłoś
ala963 2012-06-13, 14:24
cegła nie spadłą z ciężarówki.. to tak wygląda jakby na drodze jakieś leżały cegły czy inny gruz i którymś kołem podbiło je w góre..
Zgłoś
adiemus36 2012-06-13, 14:32 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~mcmt 2012-06-13, 14:37 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-13, 14:51
Zgłoś
~mcmt 2012-06-13, 14:53 1
Ku przestrodze
Bardzo dobrze zrobił. Pobudza wyobraźnie kierowców i szokuje. Powinni tego typu filmiki puszczać na kursach prawa jazdy, zwłaszcza z pieszymi
Zgłoś
adiemus36 2012-06-13, 14:56 1
@up

W sumie, coś w tym jest.
Zgłoś
~Angel 2012-06-13, 14:58 1
Mężczyzna napisał/a:

Mocny materiał, lepszy niż hardowy.
Jedziesz sobie spokojnie a tu w twoją dupę cegła trafia i masz na siedzeniu obok krwawą miazgę.

Dlatego teściową sadzam zawsze z przodu chociaż nie jest moją "dupą".
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-13, 15:02 37
Zgłoś
~mcmt 2012-06-13, 15:05
Dodam, że przed zobaczeniem tego materiału, byłem zły, że na wczorajszym POMie kamyszek spowodował pajęczynkę na mojej szybie... Teraz jakoś mi przeszło.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-13, 15:07
macix111 napisał/a:

a ja nie będę udawał takiego sadola jak gimby powyżej i napiszę wprost : po tych krzykach strasznie żal mi się zrobiło faceta, zapewne jej męża. po skończeniu gimbazy może to zrozumiecie

Przeciez to cygany sa albo turki...nie wiem czego zalowac. Ostatnio jadac osiedlem kolo stadionu wlokniarza w Czestochowie jechaly 3 nowe meski na zoltych tablicach. Z kazdej wysiadla tepa baba z okolo 15 malych cyganow. Najlepsze jest to ze dostaja takie oszolomy zasilki na kazdego bachora narobia tego scierwa i zyja jak panicze za $$ podatnikow.

Btw ta cegla sama nie spadla natura wie jak leczyc planete z syfu
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-13, 15:12 3
Straszne. Pierwszy film na którym tak mocno ścisnęło mnie za serce..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem