konto usunięte
2012-08-27, 23:29
Cejrowski każdą wypowiedzią pobija swój włsny rekord głupoty. Mówi, że Wódz Rewolucji jest zdelegalizowany przez Konstytucję RP, ciekawe w którym miejscu. I co to znaczy "nilealny"? Że nie wolno wymawiać nazwiska Lenin? Najlepsza jest jednak jego definicja imprezy. No no, nie wiedziałem, że Kremówa takie impry rozkręcał.
Pozbywanie się "znienawidzonych niemych świadków komunizmu" jak pomniki, nazwy miejsc czy ulic, to pozbywanie się dziedzictwa narodowego, Naszej historii i przeszłości, której tak bardzo chcą bronić Pisiory z Jarkiem na czele.
W wielu miastach ludzie dorośli i starzy używają PRLowskich nazw ulic z przyzwyczajenia i dla ułatwienia, może powinno się ich ścigać za odwoływanie się w ich działaniu do totalitarnych praktyk?
@temat
Tak bardzo nienawidzę wypowiedzi Cejrowskiego, przesiąkniętych fanatyzmem i wszystkowiedzą. Po stwierdzeniu, że to przyjazdy papieża były największymi imprezami po prostu wyłączyłem tego debila. Sądzę, że poziom tego filmu nie odbiega od dziesiątek pozostałych, a po każdym musiałem wziąć coś na uspokojenie.
Wojtek na prezydenta (:
A co do szubienicy to proponuję dla całej Wiejskiej.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
100% Racji Herbe mu polać
konto usunięte
2012-08-28, 1:18
wolwo 997 napisał/a:
pie**oli od rzeczy, drugi k***a nawiedzony Jarek
Bardzo merytoryczna wypowiedź. Leming detected.