👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niеbieski napisał/a:
Przecież to portal rozrywkowy, jakie inne byś chciał?
Chciałbym takich wypowiedzi, które przede wszystkim mają jakikolwiek sens znaczeniowy. Nie rozumiem, czemu ludzie określają Pana Wojciecha Cejrowskiego przydomkiem 'prostak i grub' jak to ma miejsce w pierwszym poście tego tematu, na podstawie krótkiego materiału, który dokładnie uwydatnia dość istotny problem, z którym spotykamy się na co dzień. Dlatego też nie rozumiem, czemu ktoś mający tak niewielkie pojęcie o świecie zabiera głos i jest to dla mnie nic innego jak tylko nabić sobie dodatkowych postów, które po mimo portalu rozrywkowego mają wg. mnie ukryte znaczenie. ; )
Po mimo tego, iż jest to publiczna toaleta to czy warto jest stosować tak nowoczesne technologie, które wcale nie są praktyczne... . (aby nie było spamu)
Edit - Nie były to słowa w pierwszym poście, lecz poście powyżej tego, który teraz zamieszczam.
Mozna o nim wiele powiedziec, ale glupoty nikt mu nie zarzuci... Jak tak czytalem to 1/3 wypowiedzi to jakies gimbolandy... Cos takiego typu "do buszu" mozecie sobie podarowac jak juz wspomniano...
Fakt jest taki, ze o wyborach i zyciu codziennym prawi i to dobrze... Natomiast wy mozecie iskac matki w nagrode za wasze wyksztalcenie i wychowanie... Prawdopodobnie wlasnie wasze domostwa zostaly przez Cejrowskiego odwiedzane w jego programi.
Fakt jest taki, ze o wyborach i zyciu codziennym prawi i to dobrze... Natomiast wy mozecie iskac matki w nagrode za wasze wyksztalcenie i wychowanie... Prawdopodobnie wlasnie wasze domostwa zostaly przez Cejrowskiego odwiedzane w jego programi.

@matx- zgadzam się z tobą co do tego, że krany z rączką są mało higieniczne jeśli mamy je po umyciu też zakręcić, ale zauważ, że ten kran akurat z którego on korzysta trzeba także dotknąć, aby leciała woda. Też jest mało higieniczny. Najlepsze są na fotokomórkę, masz łapy pod kranem to woda leci, zabierasz ręce to leci góra 3s i się wyłącza.
Zatem z mądrości powyżej wnioskuję, że mycie rąk wodą bardzo skutecznie zabija zarazki i bakterie, jeśli tylko nie będziemy dotykać kranu rękoma. ; )

Czy Ty naprawdę jesteś taki durny, czy to dla dobrej zabawy...?
Myślę, że nie masz 8 lat, abym Cię prowadził za rękę dlatego przejrzyj sobie ostatnie 5-6 postów powyżej tego, którego teraz zamieszczam i przeczytaj kilka razy ze zrozumieniem. Może, z naciskiem na - może, wywnioskujesz coś, bo jak do tej pory coś marnie Ci to idzie.
Żeby nie robić
'wyłączam' się. Odezwij się jeszcze kiedyś, będzie miło pogadać. PHi...
Peace.
Myślę, że nie masz 8 lat, abym Cię prowadził za rękę dlatego przejrzyj sobie ostatnie 5-6 postów powyżej tego, którego teraz zamieszczam i przeczytaj kilka razy ze zrozumieniem. Może, z naciskiem na - może, wywnioskujesz coś, bo jak do tej pory coś marnie Ci to idzie.
Żeby nie robić

Peace.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie