👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne
🔥
Rączka będzie boleć
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

AgentGrzesiek napisał/a:
acha![]()
ło tyle, że tu chodzi o brakujące ogniwa w rozwoju człowieka, których nie ma![]()
ale co to komu szkodzi
grunt to żeby była równość he he he
No niestety, ale to szukanie igły w oceanie siana. Choć patrząc na to jak zmieniały się gatunki człowieka widać, że jest różnica, a teoria ewolucji jest prawdziwa( A to że są dziury w postaci brakujących ogniw, napisałem odpowiedź na początku).

@sadystycznymirek
Znajdź mi poparty naukowo dowód na to, że naukowcy uzupełnili całkiem sporą lukę w naszej ewolucji. I nie rozumiesz pojęcia brakujące ogniwo, widać nie doczytałeś, bo chodzi o okres pomiędzy człowiekiem jaskiniowym, a homo sapiens. I nie interesują mnie brednie, tylko twarde dowody, których uwaga, mieć nie możesz, bo nawet multimiliarder Richard Branson oferuje 20 milionów funtów temu, kto sprawi, że teoria ewolucji stanie się faktem.
Znajdź mi poparty naukowo dowód na to, że naukowcy uzupełnili całkiem sporą lukę w naszej ewolucji. I nie rozumiesz pojęcia brakujące ogniwo, widać nie doczytałeś, bo chodzi o okres pomiędzy człowiekiem jaskiniowym, a homo sapiens. I nie interesują mnie brednie, tylko twarde dowody, których uwaga, mieć nie możesz, bo nawet multimiliarder Richard Branson oferuje 20 milionów funtów temu, kto sprawi, że teoria ewolucji stanie się faktem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie