Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ROK i trzy miesiące, to dla niego oznacza "wieloletni".
No to serdecznie gratuluję zwolennikom jego wypowiedzi jasności umysłu.
Sytuacja z panowania nam miłościwego imperatora Polski Kaczyńskiego
"Kupię dubeltówkę i odstrzelę kaczki" - za takie słowa 36-letni mieszkaniec Konina trafi przed sąd grodzki - informuje radio RMF FM.
Zdanie napisał na forum internetowym. Policja potraktowała sprawę śmiertelnie poważnie, ponieważ w tym czasie prezydent Lech Kaczyński miał odwiedzić sanktuarium w Licheniu niedaleko Konina.
Funkcjonariuszy zawiadomił inny internauta, a policjanci szybko namierzyli dowcipnisia. Mężczyzna przyznał się do winy, wszystko tłumaczył poczuciem humoru.
Jak podaje RMF FM, policjanci mu uwierzyli i kazali napisać na kartce że to był żart. Notatka przez dwa tygodnie krążyła między policją i prokuraturą. W końcu mężczyźnie zarzucono wywołanie fałszywego alarmu - teraz odpowie tak samo, jakby powiadomił o podłożeniu nieistniejącej bomby.
Jakoś wtedy nie było szumu

A powiedz mi jacy eksperci i jakie mieli założenia w wiadomym programie komputerowym. Bo wiesz odpowiednio manipulując danymi wejściowymi można udowodnić że brzoza była z zbrojonego betonu a skrzydło z papieru. Czytałem pewien wywiad zamieszczony w niezależnym tygodniku i pewien ekspert na argumenty panów związanych z Macierewiczem poprosił o przedstawienie ustawień i danych początkowych symulacji. Nie otrzymał żadnej odpowiedzi. Nauka rządzi się pewnymi prawami jeżeli nie ma możliwości przeprowadzenia eksperymentu z takimi samymi danymi z którymi jakiś kmiotek się posługuje to taki dowód można sobie o kant dupy potłuc .
A pan Cejrowski nie wie że w USA za byle pierdołę powiedzianą w stosunku do kontr dyskutanta można znaleźć się w sądzie i zapłacić słoną karę.
Ten niezależny tygodnik i ekspert to zapewne Krzysztof Łoziński i jego kontrateksty. Był u Moniki Olejnik, udzielał wywiadu. W przeciwieństwie do "ekspertów" z PiSu i ich brzozowych objawień, Krzysiek jest inżynierem, z doświadczeniem i pojęcie o sprawie ma. Jakby ktoś był zainteresowany stenogramem wywiadu to może sobie poczytać TUTAJ. Nie piszę tego, żeby kogoś przekonywać do racjonalnego myślenia, ale zachęcam jednak, by wytknąć choćby jedno oko poza to, co pieprzy Prezio Kaczyński... (i Tusku też, zresztą)

A zauważcie, że rosyjskim służbom zależy na wspieraniu zwolenników teorii spiskowych (nawet tych najbardziej absurdalnych) typu sztuczna mgła, bomba termobaryczna, rozpylony hel. Dzięki temu łatwo jest wytworzyć przekonanie, że obóz prawicowy w Polsce to banda moherów-oszołomów. Smutne jest to, że dużo polityków z tamtej strony tego nie rozumie i daje się w to skutecznie wciągać.
Dlatego nie można odbierać komuś prawa bycia Polakiem czy patriotą niezależnie od tego jakie farmazony wypisuje na forum czy wypowiada w mediach (i tu piję do W. Cejrowskiego - jak wiadomo wielkiego speca w sprawach fizyki, lotnictwa i katastrof lotniczych).
Rząd jest dla nas a nie my dla nich

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie