Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Cejrowski opowiada żarty
konto usunięte • 2013-02-05, 19:12
C🤬j wie co napisać, to napisze cokolwiek by admin się nie doj🤬, więc "Cejrowski na fali w dupe księdza wali"

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-05, 22:50
byłem na podobny "hepeningu" z Cejrowskim w Gliwicach jakiej kilka lat temu, ten sam dowcip, tak samo opowiedziany czekam aż ktoś wrzuci jeszcze jeden jego skecz o "wujku-bo-cię-spalę" to było mistrzostwo.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-05, 22:57
Nawet nie odsłucham, Jak usłyszałem co ten pajac wygłasza to kompletnie straciłem do niego szacunek. Niech lepiej zajmie się swoim programem podróżniczym, katoułąg niereformowalny.
Zgłoś
pyto 2013-02-05, 23:03
ej no bez jaj, zajebiscie opowiada. On by mnie rozbawil nawet dowcipem Bongmana
Zgłoś
ChlebowyKról 2013-02-05, 23:28 11
kupan napisał/a:

Nie nawidze gościa. Wku*wiający głos i wyraz twarzy do pieca znim

Zgłoś
norbi7631 2013-02-05, 23:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Revelict 2013-02-05, 23:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-05, 23:41
@norbi

troll harder
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-06, 0:09
totalnie nie moja narracja i sposób widzenia świata, nie lubię samozwańczych głosicieli jedynej prawdy ale jak ktoś lubi to w czym problem
Zgłoś
Alonso 2013-02-06, 0:13
Niby Cejrowski taki mądry, a wierzy, że NOE zabrał na łódź WSZYSTKICH przedstawicieli flory i fauny na jedną łódź. Łącznie ze zwierzętami z Australii i Ameryki Pd.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-02-06, 0:15 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-06, 9:08
Magik2501 napisał/a:

Bieda straszna jak "nie nawidzisz" gościa za głos i wyraz twarzy. Mam dziwne przeczucie, że jesteś jakimś lewusem po prostu i Cejrowski nie denerwuje cię "głosem i twarzą", ale raczej niepopularnym dziś katolicyzmem i konserwatyzmem.

A to prawda, jego ciemnogrodzki katolicyzm i konserwatyzm też są wkurzające. Ale najgorsze są jego programy i książki podróżnicze, gdzie wciska kit i pieprzy od rzeczy.
Zgłoś
abacar 2013-02-06, 12:28 1
"Bieda straszna jak "nie nawidzisz" gościa za głos i wyraz twarzy. Mam dziwne przeczucie, że jesteś jakimś lewusem po prostu i Cejrowski nie denerwuje cię "głosem i twarzą", ale raczej NIEPOPULARNYM dziś katolicyzmem i konserwatyzmem."

-szkoda, że PiS od 8 lat w czubie, ze wysokim poparciem, szkoda, że Toruń nadaje, szkoda, że kibice na jasnej górze czy tam dowolnie innej pielgrzymki robią, a w święto wolności chodnikiem do siebie rzucają. takie to niepopularne! i to ma najwięcej piw, to że ktoś zauważył, że debil nienawidzi za darmo.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-06, 13:53
Naukowcy pojechali na biegun badać śnieg. Zapewnia, że historia prawdziwa.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-06, 21:50 1
Zgłoś
mjr 2013-02-06, 23:06
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem