C🤬j wie co napisać, to napisze cokolwiek by admin się nie doj🤬, więc "Cejrowski na fali w dupe księdza wali"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-05, 22:50
byłem na podobny "hepeningu" z Cejrowskim w Gliwicach jakiej kilka lat temu, ten sam dowcip, tak samo opowiedziany

czekam aż ktoś wrzuci jeszcze jeden jego skecz o "wujku-bo-cię-spalę" to było mistrzostwo.
konto usunięte
2013-02-05, 22:57
Nawet nie odsłucham, Jak usłyszałem co ten pajac wygłasza to kompletnie straciłem do niego szacunek. Niech lepiej zajmie się swoim programem podróżniczym, katoułąg niereformowalny.
ej no bez jaj, zajebiscie opowiada. On by mnie rozbawil nawet dowcipem Bongmana
kupan napisał/a:
Nie nawidze gościa. Wku*wiający głos i wyraz twarzy do pieca znim
konto usunięte
2013-02-05, 23:41
@norbi
troll harder
konto usunięte
2013-02-06, 0:09
totalnie nie moja narracja i sposób widzenia świata, nie lubię samozwańczych głosicieli jedynej prawdy ale jak ktoś lubi to w czym problem
Niby Cejrowski taki mądry, a wierzy, że NOE zabrał na łódź WSZYSTKICH przedstawicieli flory i fauny na jedną łódź. Łącznie ze zwierzętami z Australii i Ameryki Pd.
konto usunięte
2013-02-06, 9:08
Magik2501 napisał/a:
Bieda straszna jak "nie nawidzisz" gościa za głos i wyraz twarzy. Mam dziwne przeczucie, że jesteś jakimś lewusem po prostu i Cejrowski nie denerwuje cię "głosem i twarzą", ale raczej niepopularnym dziś katolicyzmem i konserwatyzmem.
A to prawda, jego ciemnogrodzki katolicyzm i konserwatyzm też są wkurzające. Ale najgorsze są jego programy i książki podróżnicze, gdzie wciska kit i pieprzy od rzeczy.
"Bieda straszna jak "nie nawidzisz" gościa za głos i wyraz twarzy. Mam dziwne przeczucie, że jesteś jakimś lewusem po prostu i Cejrowski nie denerwuje cię "głosem i twarzą", ale raczej NIEPOPULARNYM dziś katolicyzmem i konserwatyzmem."
-szkoda, że PiS od 8 lat w czubie, ze wysokim poparciem, szkoda, że Toruń nadaje, szkoda, że kibice na jasnej górze czy tam dowolnie innej pielgrzymki robią, a w święto wolności chodnikiem do siebie rzucają. takie to niepopularne! i to ma najwięcej piw, to że ktoś zauważył, że debil nienawidzi za darmo.
konto usunięte
2013-02-06, 13:53
Naukowcy pojechali na biegun badać śnieg. Zapewnia, że historia prawdziwa.
konto usunięte
2013-02-06, 21:50