Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cejrowski opowiada żarty
Konto usunięte • 2013-02-05, 19:12
C🤬j wie co napisać, to napisze cokolwiek by admin się nie doj🤬, więc "Cejrowski na fali w dupe księdza wali"

Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-05, 22:50
byłem na podobny "hepeningu" z Cejrowskim w Gliwicach jakiej kilka lat temu, ten sam dowcip, tak samo opowiedziany czekam aż ktoś wrzuci jeszcze jeden jego skecz o "wujku-bo-cię-spalę" to było mistrzostwo.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-05, 22:57
Nawet nie odsłucham, Jak usłyszałem co ten pajac wygłasza to kompletnie straciłem do niego szacunek. Niech lepiej zajmie się swoim programem podróżniczym, katoułąg niereformowalny.
Zgłoś
pyto 2013-02-05, 23:03
ej no bez jaj, zajebiscie opowiada. On by mnie rozbawil nawet dowcipem Bongmana
Zgłoś
ChlebowyKról 2013-02-05, 23:28 11
kupan napisał/a:

Nie nawidze gościa. Wku*wiający głos i wyraz twarzy do pieca znim

Zgłoś
norbi7631 2013-02-05, 23:30
ja p🤬lę jak mozna sie podniecać tym pajacem, niech sobie będzie katolikiem, ale nie to nie katolik, to fanatyk religijny... taki sam z🤬b jak te w turbanach od allahów. Wielki mi patriota i Polak, ciekawe czy ktoś wie ile ten koleś ma działalności gospodarczych i ile płaci podatków. Nie lubię zakłamanego i zaślepionego wiarą k🤬sa i już. A autor niech się tak nie podnieca, bo film ni śmieszny, ni sadystyczny, nijaki taki.
Zgłoś
Revelict 2013-02-05, 23:40
@ norbi A c🤬ja płaci podatków i dobrze robi, bo jak bym miał możliwość nie płacenia podatków tak jak on to robi i z przyczyn takich jak on to robi to też bym tak robił i ni c🤬ja nie powiem ci dlaczego, bo jak najeżdżasz na kogoś baranie to się przynajmniej doucz o tej osobie, a ja się wcale nie dziwie że tak postępuje i c🤬j w dupę k🤬som takim jak ty, bo on przeciwieństwie to alahbarów nie wp🤬la się z butami w moje życie a jedynie głosi poglądy choć co prawda skrajnie religijne.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-05, 23:41
@norbi

troll harder
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-06, 0:09
totalnie nie moja narracja i sposób widzenia świata, nie lubię samozwańczych głosicieli jedynej prawdy ale jak ktoś lubi to w czym problem
Zgłoś
Alonso 2013-02-06, 0:13
Niby Cejrowski taki mądry, a wierzy, że NOE zabrał na łódź WSZYSTKICH przedstawicieli flory i fauny na jedną łódź. Łącznie ze zwierzętami z Australii i Ameryki Pd.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-02-06, 0:15 2
Koniec Świata napisał/a:

Nawet nie odsłucham, Jak usłyszałem co ten pajac wygłasza to kompletnie straciłem do niego szacunek. Niech lepiej zajmie się swoim programem podróżniczym, katoułąg niereformowalny.

Racja... Jak ten niegodziwy c🤬j może domagać się kar dla tych niewinnych komunistów... Na stos z faszystom!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-06, 9:08
Magik2501 napisał/a:

Bieda straszna jak "nie nawidzisz" gościa za głos i wyraz twarzy. Mam dziwne przeczucie, że jesteś jakimś lewusem po prostu i Cejrowski nie denerwuje cię "głosem i twarzą", ale raczej niepopularnym dziś katolicyzmem i konserwatyzmem.

A to prawda, jego ciemnogrodzki katolicyzm i konserwatyzm też są wkurzające. Ale najgorsze są jego programy i książki podróżnicze, gdzie wciska kit i pieprzy od rzeczy.
Zgłoś
abacar 2013-02-06, 12:28 1
"Bieda straszna jak "nie nawidzisz" gościa za głos i wyraz twarzy. Mam dziwne przeczucie, że jesteś jakimś lewusem po prostu i Cejrowski nie denerwuje cię "głosem i twarzą", ale raczej NIEPOPULARNYM dziś katolicyzmem i konserwatyzmem."

-szkoda, że PiS od 8 lat w czubie, ze wysokim poparciem, szkoda, że Toruń nadaje, szkoda, że kibice na jasnej górze czy tam dowolnie innej pielgrzymki robią, a w święto wolności chodnikiem do siebie rzucają. takie to niepopularne! i to ma najwięcej piw, to że ktoś zauważył, że debil nienawidzi za darmo.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-06, 13:53
Naukowcy pojechali na biegun badać śnieg. Zapewnia, że historia prawdziwa.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-06, 21:50 1
Arashel napisał/a:

Racja... Jak ten niegodziwy c🤬j może domagać się kar dla tych niewinnych komunistów... Na stos z faszystom!

Arashel wylecz ten kaszel. Ten katoz🤬b jest 100x gorszy niż ta banda "komunistów", których chce ukarać. Po pierwsze, ci ludzie, którzy za komuny byli działaczami PZPR (w tym trochę dzisiejszych "obrońców narodu" i "prawicowców") nie byli wcale komunistami, tylko KONFORMISTAMI. Bawili z elitą PRL, bo byli skrajnie pragmatyczni i wiedzieli, że w życiu "trzeba umieć się ustawić; jak nie my to oni". Zobacz na tych wielkich "bohaterów styropianu" z Solidarności. Tylko posmakowali uroków władzy i wielkiego świata i stali się tacy sami, a może nawet gorsi niż ci na których ujadali.

Zobacz na tego przygłupa Cejrowskiego. P🤬li, że TVN to komuna i ż🤬dy, a bierze od nich pieniądze. Jego cała walka o Polskę, kończy się na p🤬leniu i zgrywaniu cwaniaka. Mam nadzieję, że kiedyś o nim zapomną i zczeźnie w swojej norze, z której wypełzł.

Jesteś małym naiwnym człowieczkiem, który ubzdurał sobie w tej małej główce, że wszystkiemu winna jest komuna, lewica, pedały itd, itd, a masz takie klapy na oczach jak deski klozetowe. Dorośnij.
Zgłoś
mjr 2013-02-06, 23:06
Arashel napisał/a:

Na stos z faszystom!

I c🤬j w dupę na drogę!

Zresztą, to samo dla nieuków...

podpis użytkownika

Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie