Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cenzura ma się dobrze.
cuurniprime • 2020-07-14, 14:48
Witajcie sadole, cieplutki temacik.

Reddit skasował temat o morderstwie kobiety za słowa all lives matter. Jessica Doty Whitaker została zabita za odpowiedzenie tymi słowami na hasło black lives matter co nie spodobało się węglowemu księciu. Post trafił na reddita bo amerykańskie media zlały sprawę. Niestety moderacja się zesrała i uj🤬i posta pomimo 16k głosów [a może właśnie dlatego]. Dałbym linki do bezpośredniego źródła ale nie wchodzą.
Dlatego macie do wypoka
wykop.pl/link/5602047/reddit-usuwa-post-o-kobiecie-zamordowanej-za-pow...
Zgłoś
sanqvo 2020-07-15, 23:55
Nigdy nie uważałem ani nie czułem się rasista, ale to co się teraz odp🤬la to jest jakaś przesada. Te wszystkie akcje co są odp🤬lane przez czarnych korzystających z sytuacji, wzbudza we mnie tylko wk🤬ienie i coraz większą niechęć do tych ,,ludzi``.
Zgłoś