Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Cenzura ma się dobrze.
konto usunięte • 2020-07-14, 14:48
Witajcie sadole, cieplutki temacik.

Reddit skasował temat o morderstwie kobiety za słowa all lives matter. Jessica Doty Whitaker została zabita za odpowiedzenie tymi słowami na hasło black lives matter co nie spodobało się węglowemu księciu. Post trafił na reddita bo amerykańskie media zlały sprawę. Niestety moderacja się zesrała i uj🤬i posta pomimo 16k głosów [a może właśnie dlatego]. Dałbym linki do bezpośredniego źródła ale nie wchodzą.
Dlatego macie do wypoka
wykop.pl/link/5602047/reddit-usuwa-post-o-kobiecie-zamordowanej-za-pow...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sanqvo 2020-07-15, 23:55
Nigdy nie uważałem ani nie czułem się rasista, ale to co się teraz odp🤬la to jest jakaś przesada. Te wszystkie akcje co są odp🤬lane przez czarnych korzystających z sytuacji, wzbudza we mnie tylko wk🤬ienie i coraz większą niechęć do tych ,,ludzi``.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem