Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cenzura South Park w EU
Konto usunięte • 2014-03-04, 17:30
7 marca odbywa się premiera gry South Park, które zbiera zresztą świetne oceny od recenzentów. Podobno scenariusz gry jest dużo lepszy, niż ten z ostatnich sezonów serialu i w ogóle jest wypas, ale...

Cytat:

South Park w Europie - zamiast kontrowersyjnych scenek plansza cenzorska

South Park: Kijek Prawdy niestety zostało ocenzurowane nie tylko w Australii, ale i na Starym Kontynencie. Przykładowo zamiast scen badań wykonywanych przez kosmitów u nas wyświetlony zostanie... ten obrazek.

Niedawno donosiliśmy o tym, że Obsidian będzie chciało nam coś "przekazać" w specjalnych notkach w grze. Już wiemy jak wygląda ta informacja. To po prostu plansza informująca o tym, że wycięto daną scenkę. Takich obrazków będzie w grze 7. Każda z usuniętych scenek trwała ok. 20 sekund. Wersja amerykańska gry nie została ocenzurowana, więc będzie można pewnie przyjrzeć się tym sytuacjom np. poprzez YouTube.

a oto ta plansza

źródło
Zgłoś
pylaochos 2014-03-05, 13:26 1
Pewnie tam nie był, dlatego gada jak potłuczony. (2xup)Co do upadku, dla osób takich jak ty to pewnie wielki postęp, kiedy po kolei zakazywane przez idiotów są kolejne rzeczy, gw🤬cenie wolności słowa pewnie cię podnieca. Abstrac🤬jąc już od rzeczy do których się onanizujesz, stwierdzam, że south park nigdy nie był atakowany tak jak teraz. Popatrzcie sobie na odcinki z lat 90' kiedy Muhamad nawet pojawiał się bez większego sprzeciwu.

podpis użytkownika

Sadistig bafi i óczy . Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Zgłoś
Techron 2014-03-05, 13:36
Gra będzie ocenzurowana tylko w wersji na konsole. PC będzie miało pełne scenki. Czas na ból rzyci konsolowców.

podpis użytkownika

Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-05, 13:42 3
South Park - najlepsza satyra jaka kiedykolwiek powstała.
Zgłoś
BrainSeeker 2014-03-05, 13:52 1
miarka się przebrała, wychodzimy z unii w tym momencie!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-05, 13:59 1
DUST DEVIL napisał/a:

@SgtPepper1942 Europa upada?! Słuchaj, zamiast czytać ndie i wmeritum przejedź się nawet do tej Francji, co rzekomo zalana arabusami i przekonaj się na własne oczy jak Europa "upada"

Europa świetnie sobie radzi, a jest jej trudniej tylko dlatego, że w porównaniu do XVIII wieku nie wyzyskuje pół Azji i Afryki a buduje bogactwo własnym trudem.

Może upada to za duże słowo, ale na tej cenzurze widać że robi się zbyt opiekuńcza dla swoich mieszkańców. Jeszcze trochę i będzie zakaz wychodzenia na ulice ze względu na to że może Cie autobus potrącić. Zamiast wolności mamy nadopiekuńczość.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-05, 14:24 4
gry cenzurują, a pedało-pedofilom pozwalają adoptować dzieci...
Zgłoś
wolfik990 2014-03-05, 14:40
Ja p🤬le i co w związku z tym? J🤬 jakąś kreskówkę czy tam grę opartą o nią. Wiem, że southpark jest uwielbiane przez prawdziwych sadoli co mają po 30 lat, żone, dziecko i pracę na kutrze do łowienia krabów. K🤬a

A zapomniałem dodać, że prawdziwy sadol nie boi się, że Rosja zniszczy Polskę bo Polska miała bardzo waleczną husarie, która pustoszyła wrogie armie.

I prawdziwy sadol ma płytę sabatonu bo oni wiedzą co to jest 40:1
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-05, 15:11
Mnie zastanawia jedno. Skoro Unia Europejska jest taka pro gejowska, czyli pozytywnie nastawiona do analnych zabaw. I pro aborcyjna w niektórych krajach, to niby jaki sens ma cenzurowanie gry pod tym kątem?
Zgłoś
Tyszak 2014-03-05, 16:11
Jak ktoś chce ściągnąć : ufs.pt/forum/showthread.php?10216845-South-Park-Kijek-Prawdy-2014-PC-PL-RELOADED
Zgłoś
dram09 2014-03-05, 16:58
Jeżeli wersja Pc tylko jest nie cenzurowana to mnie to nawet cieszy, nie lubię konsol, w dodatku przez konsole "świat gier" jest sprowadzany do niskich standardów i braku kreatywnych i ciekawych gier na Pc, innymi słowami, j🤬 konsole.

PS

ukryta treść
Kto szuka ten znajdzie, #kod.
Zgłoś
Ozma 2014-03-05, 18:58
Ta gra jest jak interaktywny odcinek. Serdecznie polecam
Zgłoś
betonowy_puchacz 2014-03-06, 2:12
Świetna gra. Na TPB wersja ps3 jest bez cenzury. Osobiście zlałem się ze śmiechu podczas misji z krasnoludkami.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-06, 15:13
Grałem już, ogólnie nuda jeśli chodzi o grę. Jedyne co motywuje by brnąć dalej to są teksty - reszta wypada blado.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-07, 14:10
Twórcy sami ocenzurowali grę.

Macie link:
m.polygamia.pl/Polygamia/1,109150,15557996,Europa_znow_przegrala__czyl...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 9:43

Jeśli ktoś jest zainteresowany a jakimś cudem pominął premierę to służę pomocą
Polecam wersję gry bez cenzury.

Dostępna na torrentach i dobrych sklepach z grami:)
Zgłoś