Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mianas 2025-02-23, 8:45
Mniej Brodatych tym lepiej ...
Zgłoś
zn506 2025-02-23, 10:11 1
encoder178 napisał/a:

strzelaja w sufit z normalnej amunicji? Czy oni sa zj🤬i? xD

Jak k🤬inoxy od Walaszka
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-02-23, 10:36 1
Tradyt napisał/a:

Nie jest aż tak źle. W 2023 roku było 84375 szt. broni palnej w rękach prywatnych , w roku 2024 było jej 930121 szt. więc o 90 tyś więcej

Coś tu nie pasuje chyba
Zgłoś
Tradyt 2025-02-23, 12:32
kaziuzlasu napisał/a:

Coś tu nie pasuje chyba

Zaokrągliłem ... Ważne , że z roku na rok przybywa a nie ubywa
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-02-23, 12:44 1
Tradyt napisał/a:

Zaokrągliłem ... Ważne , że z roku na rok przybywa a nie ubywa

84375
930121

Zgłoś
420710247365 2025-02-23, 12:53
K🤬a jak słyszę te zj🤬e dźwięki to mam PTSD i flashbacki z ostatniego lata kiedy hinduchy kilka domów dalej robiły latem imprezy w ogrodzie pod wielkim namiotem. Kilka nocy z rzędu takie hałasy do 2 nad ranem i nic nie można zrobić, miasto nie może zabronić tylko przyjąć skargę, policja nie może interweniować bo to prywatny adres i nie mają prawa wchodzić jak nie ma przestępstwa. Dopiero jak jajka zaczęły po północy lecieć na ten namiot to hałas ucichł.
A prawda jest taka że hinduchy już przejeły to miasto, mają $ i wszędzie rodzinę i przyjaciół i nikt im nie podskoczy bo nie chce mieć kłopotów, oskarżeń o rasizm albo kosy w plecy w innej formie. Gdyby jakiś polaczek odp🤬lał taką manianę to policja by była pod drzwiami po 5 minutach. W Polsce będzie to samo tylko za jakieś 50 lat jak już będzie rosło 3-4 pokolenie po tych pajeetach któe wam teraz przywożą pizzę.
Zgłoś
Kutasorożec 2025-02-23, 14:05
Spionizują i raz dwa znowu będzie tańczył w gównie z resztą
Zgłoś
elim 2025-02-23, 14:55 1
Ludzi strzelający na wiwat to zwykli debile, im się wydaje że jak strzeli w powietrze to kula w magiczny sposób znika, później są akcje postrzelenia bo ta kula w końcu musi dotrzeć z powrotem na ziemię i czasem rani, albo zabija jakąś osobę.
Zgłoś
Tradyt 2025-02-23, 20:51
kaziuzlasu napisał/a:

84375
930121

84375
93012
Lepiej ?
Zgłoś
MielonyKotletSchabowy 2025-02-23, 23:05
Przeciez on nawet nie wylapal olowiu… bebenki tylko jebly i blednik nie dzial l to temu nie mogl wstac…
Zgłoś
JenkinsPerkins 2025-02-25, 9:41 1
xdrt napisał/a:

Zielonego luda marudera xD
Szwajcarzy się zbroją, Finowie, Szwedzi nawet k🤬a Czesi...
Sęk w tym, że jak wyrobisz sobie pozwolenie na Beryla w naszym k🤬idołku to idzie to do centralnej ewidencji, czyli automatycznie i do sowietów...
W razie czego już wiadomo, pod który adres zapukać w pierwszej kolejności, tak jak na Ukrainie mieli listy ludzi gotowe...
W trzydziestym dziewiątym geniusze skonfiskowali radiostacje amatorskie ludziom i nie było łączności.
Teraz chcą skonfiskować czarnoprochowce, historia powtarza się jako farsa jak widać, obym się mylił.
A miały być kbksy na dowód, to najpierw zrobili, że po proch trzeba gonić do Czech, a teraz skonfiskują pół miliona jednostek broni, ciekawe kto za to zapłaci.

listy ludnosci z bronią to chyba mniejszy problem. Większy jest taki, że w razie konfilktu pierwsze co to zapukają do drzwi służby i taką broń którą kupiłes legalnie bedziesz musial oddac im , poniewaz takie są przepisy. Z uwagi na to ze ogolnie panstwo nie ma broni dla kazdego obywatela wiec najpierw pozbieraja po wszystkich a potem beda rozdawac wedlug wlasnego widzi misie . To jest p🤬lony obóz koncentracyjny KL Polanda
Zgłoś
xdrt 2025-02-25, 16:02
JenkinsPerkins napisał/a:

listy ludnosci z bronią to chyba mniejszy problem. Większy jest taki, że w razie konfilktu pierwsze co to zapukają do drzwi służby i taką broń którą kupiłes legalnie bedziesz musial oddac im , poniewaz takie są przepisy. Z uwagi na to ze ogolnie panstwo nie ma broni dla kazdego obywatela wiec najpierw pozbieraja po wszystkich a potem beda rozdawac wedlug wlasnego widzi misie . To jest p🤬lony obóz koncentracyjny KL Polanda

W trzydziestym dziewiątym skonfiskowali radiostacje, ale nie zdążyli ich już nikomu przekazać. naziści i sowieci otworzyli sobie magazyny i mieli radiostacje już pozbierane dla swoich. Pytanie po jakiego grzyba konfiskować czarnoprochowce ludziom. Może jakiś pociotek otworzył teraz fabrykę łuków albo dzid, nie wiem.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem