👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

adiemus36 napisał/a:
No niebieski, tak mi pocisnąłeś, że dzisiaj wieczorynki nie obejrzę
![]()

Rydzyk religią posługuje się do dojenia z pieniędzy ludzi zacofanych umysłowo. Przecież jeżeli komuś wmówiono że kiedyś miało miejsce niepokalane poczęcie, to zrobić na takich ludziach biznes jest tylko formalnością.
Szacunek dla Ojca Dyrektora za to, że potrafi na ciemnogrodzie się dorobić i to w takiej skali. Póki mnie nie tyka, to nie mam nic przeciwko robienia z idiotów jeszcze większych idiotów.
Szacunek dla Ojca Dyrektora za to, że potrafi na ciemnogrodzie się dorobić i to w takiej skali. Póki mnie nie tyka, to nie mam nic przeciwko robienia z idiotów jeszcze większych idiotów.
Zarąbiste ktoś podaje źródła artykułów :] z wyborczej
Właśnie tacy się naczytają w wyborczej i później mają sieczkę zamiast mózgu...

Właśnie tacy się naczytają w wyborczej i później mają sieczkę zamiast mózgu...
Mam inne zdanie na ten temat. No proszę Pazura ładnie mówi tutaj o sądach i kierowaniu wątpliwości na wokandę. A niejaki pan Rydzyk prawomocnie przez tenże sąd skazany mówi: sądem kierują Rosjanie i tajne służby. Hipokryzja pierwszej wody.

tvtrwam to jedyna patriotyczna telewizja w Polsce DYSKUTUJ Z TYM FAKTEM !

Czarek dobrze powiedział masz pilota możesz przełączyć, ja nie oglądam/nie słucham.
Jedyne co mnie denerwuje, że Radio Rydzyka przekracza swoje kompetencje, sugeruje wybór polityczny i wyłudza pieniądze
Jedyne co mnie denerwuje, że Radio Rydzyka przekracza swoje kompetencje, sugeruje wybór polityczny i wyłudza pieniądze

Ver0 napisał/a:
Czarek dobrze powiedział masz pilota możesz przełączyć, ja nie oglądam/nie słucham.
to samo robi TVN i tego im nie zarzucasz

Nigdy nie wiem, czy ignorować tego trolla, czy jednak iść w zaparte i pisać, że nie ma racji...
Monotematyczność - tak powinieneś się nazywać, a nie "rydzo2008".
Monotematyczność - tak powinieneś się nazywać, a nie "rydzo2008".

Cytat:
jestem rodzimowiercą (jesli ktoś wie co to jest)
Cytat:
dajmy sie wypowiedziec innym szczegół że najprawdopodoniej w wielu przypadkach racji nie maja
Znaczy, biegasz po lesie z gołą dupą i czcisz światowida, jednocześnie wypominając innym ,że nie mają racji w wielu przypadkach? Ach ta demokracja...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie