Jakie to piękne auto? Brzydkie jak kupa.
Dawaj, jakie auto według twojego gustu jest piękne?

Dawaj, jakie auto według twojego gustu jest piękne?
K🤬a, Matiz.
K🤬a, Matiz.
Próbowałem wyszukać K🤬y Matiz ale nie znalazłem.
Typowa zakompleksiona polaczkowa cebula.

Próbowałem wyszukać K🤬y Matiz ale nie znalazłem.
Typowa zakompleksiona polaczkowa cebula. "Będę coś krytykował, komentował ale nie nie ujawnie mojego punktu widzenia bo mi wstyd i mam kompleksy"
Hamuj pięty frajerze. Gdybyś czytał więcej książek, wiedziałbyś co to sarkazm, to raz. Dwa, po słowie "k🤬a" jest przecinek, ale Ty widać mało kumaty jesteś, żeby czytać ze zrozumieniem. A po trzecie, kim Ty buraku jesteś, żebym Ci odpowiadał na pytania hehehe. Twierdzę, że Challenger jest brzydki jak kupa i kropka. Tylko nie wpadnij przez to w depresję. Wesołych Świąt, gościu lemoniadowy.
Hamuj pięty frajerze. Gdybyś czytał więcej książek, wiedziałbyś co to sarkazm, to raz. Dwa, po słowie "k🤬a" jest przecinek, ale Ty widać mało kumaty jesteś, żeby czytać ze zrozumieniem. A po trzecie, kim Ty buraku jesteś, żebym Ci odpowiadał na pytania hehehe. Twierdzę, że Challenger jest brzydki jak kupa i kropka. Tylko nie wpadnij przez to w depresję. Wesołych Świąt, gościu lemoniadowy.
Przy pierwszym to twój stary nie lubi jak sie do niego tak zwracasz kiedy cie dotyka, przy drugim dalej cebulo udowadniasz jakim jesteś przegrywem

Słuchać kompresor z aliexpres
Normalny dźwięk hellcata.
A czy challe sa ładne to kwestia gustu, na pewno mocno odróżniają się na ulicy, autka tez jedne z tanszych jak na parametry i tak duze v ósemki, naprawiasz je młotkiem.
Normalny dźwięk hellcata.
A czy challe sa ładne to kwestia gustu, na pewno mocno odróżniają się na ulicy, autka tez jedne z tanszych jak na parametry i tak duze v ósemki, naprawiasz je młotkiem.
Dokładnie tak ,.trochę za duże krowy na nasze drogi Ale BMW M2 byłoby w sam raz .
Przy pierwszym to twój stary nie lubi jak sie do niego tak zwracasz kiedy cie dotyka, przy drugim dalej cebulo udowadniasz jakim jesteś przegrywem a przy trzecim ci nie odpowiem bo właśnie podaje knage twojej starej. Wystarczylo ci zadac proste pytanie żebyś nam pokazał swoje warstwy cebulo na rowerze.
Dobra, nie rozpłacz się 🤣 Nie chce mi się już odpisywać na twoje żenujące komentarze. Ty to nawet głupi nie jesteś 😁🤣
Dokładnie tak ,.trochę za duże krowy na nasze drogi Ale BMW M2 byłoby w sam raz .
Dokladnie tyle wiesz o autach...