Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gandalf 2024-12-17, 22:20 2
Już wyklepane śmiga po Polskich szosach 🙂
Zgłoś
Alonso 2024-12-17, 23:28 1
Mówią o takich mistrzowie jazdy prosto, ale ten nawet tego nie potrafi.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-18, 0:24 1
xxbartxx32 napisał/a:

Jakie to piękne auto? Brzydkie jak kupa.

Dawaj, jakie auto według twojego gustu jest piękne?
Zgłoś
Piesinger 2024-12-18, 7:00
Czarnego nie szkoda. Sprzeda do Polski, bo czarny to taki niespotykany w Polsce kolor aut po uszkodzeniach
Zgłoś
xxbartxx32 2024-12-18, 8:37
CzerstWybut napisał/a:

Dawaj, jakie auto według twojego gustu jest piękne?

K🤬a, Matiz.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-18, 10:25 1
xxbartxx32 napisał/a:

K🤬a, Matiz.

Próbowałem wyszukać K🤬y Matiz ale nie znalazłem.

Typowa zakompleksiona polaczkowa cebula. "Będę coś krytykował, komentował ale nie nie ujawnie mojego punktu widzenia bo mi wstyd i mam kompleksy"
Zgłoś
xxbartxx32 2024-12-18, 12:03
CzerstWybut napisał/a:

Próbowałem wyszukać K🤬y Matiz ale nie znalazłem.
Typowa zakompleksiona polaczkowa cebula. "Będę coś krytykował, komentował ale nie nie ujawnie mojego punktu widzenia bo mi wstyd i mam kompleksy"

Hamuj pięty frajerze. Gdybyś czytał więcej książek, wiedziałbyś co to sarkazm, to raz. Dwa, po słowie "k🤬a" jest przecinek, ale Ty widać mało kumaty jesteś, żeby czytać ze zrozumieniem. A po trzecie, kim Ty buraku jesteś, żebym Ci odpowiadał na pytania hehehe. Twierdzę, że Challenger jest brzydki jak kupa i kropka. Tylko nie wpadnij przez to w depresję. Wesołych Świąt, gościu lemoniadowy.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-18, 15:13 2
xxbartxx32 napisał/a:

Hamuj pięty frajerze. Gdybyś czytał więcej książek, wiedziałbyś co to sarkazm, to raz. Dwa, po słowie "k🤬a" jest przecinek, ale Ty widać mało kumaty jesteś, żeby czytać ze zrozumieniem. A po trzecie, kim Ty buraku jesteś, żebym Ci odpowiadał na pytania hehehe. Twierdzę, że Challenger jest brzydki jak kupa i kropka. Tylko nie wpadnij przez to w depresję. Wesołych Świąt, gościu lemoniadowy.

Przy pierwszym to twój stary nie lubi jak sie do niego tak zwracasz kiedy cie dotyka, przy drugim dalej cebulo udowadniasz jakim jesteś przegrywem a przy trzecim ci nie odpowiem bo właśnie podaje knage twojej starej. Wystarczylo ci zadac proste pytanie żebyś nam pokazał swoje warstwy cebulo na rowerze.
Zgłoś
Gryncek 2024-12-18, 23:13
Pawehan napisał/a:

Słuchać kompresor z aliexpres

Normalny dźwięk hellcata.

A czy challe sa ładne to kwestia gustu, na pewno mocno odróżniają się na ulicy, autka tez jedne z tanszych jak na parametry i tak duze v ósemki, naprawiasz je młotkiem.
Zgłoś
Pawehan 2024-12-19, 0:14
Gryncek napisał/a:

Normalny dźwięk hellcata.
A czy challe sa ładne to kwestia gustu, na pewno mocno odróżniają się na ulicy, autka tez jedne z tanszych jak na parametry i tak duze v ósemki, naprawiasz je młotkiem.

Dokładnie tak ,.trochę za duże krowy na nasze drogi Ale BMW M2 byłoby w sam raz .
Zgłoś
xxbartxx32 2024-12-19, 17:57
CzerstWybut napisał/a:

Przy pierwszym to twój stary nie lubi jak sie do niego tak zwracasz kiedy cie dotyka, przy drugim dalej cebulo udowadniasz jakim jesteś przegrywem a przy trzecim ci nie odpowiem bo właśnie podaje knage twojej starej. Wystarczylo ci zadac proste pytanie żebyś nam pokazał swoje warstwy cebulo na rowerze.

Dobra, nie rozpłacz się 🤣 Nie chce mi się już odpisywać na twoje żenujące komentarze. Ty to nawet głupi nie jesteś 😁🤣
Zgłoś
Gryncek 2024-12-19, 22:10
Pawehan napisał/a:

Dokładnie tak ,.trochę za duże krowy na nasze drogi Ale BMW M2 byłoby w sam raz .

Dokladnie tyle wiesz o autach...
Zgłoś
Pawehan 2024-12-20, 0:02
Gryncek napisał/a:

Dokladnie tyle wiesz o autach...

Dobra no to czym teraz pop🤬lasz?
Tylko nie kłam.
Zgłoś