Ilford, Londonistan. Kalifat Brytyjski.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity ShotOj to chyba nie... Do UK wyjechałem w 2012 a w okolicach ilfordu mieszkałem od przełomu 2017 do 2019.wczesniej miałem rozstrzał od Hounslow po Ildford dopóki nie wynająłem domu na Putney, Putney bridge road koło parku. Drogi ale warto było. Potem mnie zamknęli za rasizm. Pół roku..
I wróciłem do Polski.
Możesz rozwinąć za co dokładnie cie zamkneli?
Ciężko żebyś dał rade rozpoznać miasto jak tam wszędzie jest prawie tak samo, te same domki prawie w każdym mieście. Na własnej dzielnicy idzie się zgubić jak krótko mieszkasz 😁.Ilford? Wydawało mi się właśnie... Póltora roku tam mieszkałem.
Britain First?
Kojarzysz taką partię Britain First? Swego czasu cała ,,góra,, poszła siedziedieć. Ja tam byłem pionkiem. Za komentarze mi się oberwało. Prokurator (taki pedał w perułce) najbardziej się pluł o tekst piosenki ,,Pet Shop Boys - Go West,, który przerobiłem prześmiewczo. Dostałem 4 razy po 8 miesięcy do odsiadki. Tak jak mnie zabrali z domu do pierdla, tak mnie wypuscili na lotnisku. K🤬a w jednej parze gaci. Wszystko co miałem tam... tam zostało... Po pół roku zgodziłem się na deport, bo mnie c🤬j za kratami trafiał, chociaż nawet ogarnąłem sobie robotę i miałem pojedynczą cele. Nie będę pisał ze szczegółami bo zamknąlęm już ten etap w życiu. J🤬 zachod i tych pedałów.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity ShotCos kojarze - ale dziwie się, że chcieli Cie w szeregach, to nie bylo tak, że oni też byli Anti Polish Scum w czasach 2004+?
Ciężko żebyś dał rade rozpoznać miasto jak tam wszędzie jest prawie tak samo, te same domki prawie w każdym mieście. Na własnej dzielnicy idzie się zgubić jak krótko mieszkasz 😁.
No nie dziwię się, że Ci tyle dop🤬lili. Kto normalny słucha pet shop boys?! Poza tym to pewnie potrzebowali kozłów ofiarnych po Zakrockim, amen.
Byli dopóki nie przejrzeli na oczy. Odeszło pare osób z wierchuszki i zmieniło się o 180 stopni.
I co? Pewnie mam Ci się jeszcze tłumaczyć po jakich szczegółach rozpoznałem okolicę w której miesszkałem i ulicę którą codzienie jezdziłem przez kilkanacie miesiecy, po parę razy dziennie. I za której rogu mieszkałem. Spadaj. Mam lepsze pomysły na marnowanie czasu.
Jetem z lat 80tych lubie metal i dobrego punkrocka, dobrym popem tez nie pogardzę. Kogo mam słuchać? Cypisa albo zj🤬ego rapu czy hiphopolo? Każdy ma swój gust. Tylko co to ma do polityki?
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity ShotWięc zamknij mordę pajacu spod Strzyżowa