Podwójny idiotyzm:
kierowca golfa parkuje jak burak
kierowca forda cofa jak baba
pozdrawiam użytkowników z rejestracją "KLI" znanych w Małopolsce jako Kalifornia.
Tak to ta Limanowa znana z zagłębia cyganów.
oglądać od 0:46
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aikenlól napisał/a:
Zapomnialem dodac KTA
Tarnowiacy
Okolice Tarnowa ^^ Tarnów to KT
KTA to "turzoki" . KGR tylko KGR!!!
konto usunięte
2013-07-24, 20:08
@up
Dobra dobra, ale do krakowa przyjedź autobusem, ok?
konto usunięte
2013-07-24, 20:08
Dlaczego uważasz, że kierowca golfa jest burakiem dlatego tak zaparkował???
Trochę mnie wkurza, że np. na portalach typu wiocha.pl etc ludzie nabijają się z takich ludzi, wyrzucając im niedouczenie ale nikt nie pomyśli, że wcześniej były wszystkie miejsca zajęte, a jakaś głupia piz*da źle stanęła i wszyscy inni kierowcy musieli ustosunkować się do niej.
Po jego lewej stronie mógł też stać jakiś pojazd ciężarowy amen.
A kierowcy z focusa ch*j w dupsko.
nie wiem dlaczego zaden kamien go nie dogonił
LSW Las Vegas
LZ, LZA Luizjana
konto usunięte
2013-07-24, 21:16
KLI - Kalifornia?
To jak jak u nas SKL - Słoneczna Kalifornia, Śląsk kocha lanserów i Stłuczka kolizja laweta
konto usunięte
2013-07-24, 21:25
konto usunięte
2013-07-24, 21:32
@up "Rogole" "Kalifornia" "Zagłębie wiejskiego tuningu" które z tych określeń najbardziej Cię charakteryzuje jaki kierowce?
a cyganów tu jak gruzu na budowie
ps czy może ktoś mu dać maść na ból dupy w wersji XXL?
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Te bloki na 29 listopada dla nich mnie rozwalają.... Rodzina kredyt bierze żeby mieszkanie kupić, a te darmozjady za darmo dostają i to w jakim standardzie.... Chociaż i tak najlepsi to są Ci z lwowskiej.... istna wioska cygańska.. coś podobnego do tej z afery ze słowacji.
KLI to Kraina Ludzi Innych.