👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wpiszcie sobie Strefa kulturalnej jazdy w google, tam jest sporo o... kulturze na drogach

@bania1212 hahahah, piękny wpis! Masz ode mnie piwko
RZ 7171G
albo
RZ 2171G
albo
RZ 71716
albo
RZ 21716
innej możliwości nie ma
RZ 7171G
albo
RZ 2171G
albo
RZ 71716
albo
RZ 21716
innej możliwości nie ma
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Od razu na Policję zgłosić 15-20 gdzieś się ustawią i jeśli w dodatku jest materiał dowodowy to ma z 500 zł mandatu jak nie lepiej. Musimy założyć stronkę gdzie będzie można umieszczać filmy z niebezpiecznych zachowań jakichś oszołomów na drodze, a organy ścigania będą sprawdzać wiarygodność sytuacji i ew. wysyłać zawiadomienia. Chociaż to chyba niezbyt zgodne z prawem.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Samochód może kupiony w Rzeszowie. Ale kierowca na 100% z Sosnowca.

Napisz jaką masz kamerkę, bo się przymierzam do zakupu a nie chciałbym przez przypadek na tą trafić

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie