Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bartooo 2012-04-06, 16:17 1
@up
Jprdl następny .
Idź do sklepu i c🤬ja zobaczysz ;p
Zgłoś
BongMan 2012-04-06, 16:52 2
W tej sytuacji powinno się kupić tego ilość hurtową, zawieźć do producenta i kazać mu to zeżreć. No ale oczywiście prawo broni takich sk🤬iałych oszustów i nic nie można im zrobić...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
marna 2012-04-06, 17:52
Bartooo napisał/a:

@up
Jprdl następny .
Idź do sklepu i c🤬ja zobaczysz ;p

w niektórych sklepach c🤬je to główny asortyment, ale raczej tym sklepem nie jest Biedronka

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
pokornyGNO 2012-04-06, 20:12
ส็็็็็็ napisał/a:

@up, od dołu masz naklejkę ze składnikami itp. Debilu.

Kupujcie dalej gówna z marketów, to same takie niespodzianki będą. Poza tym jak masz 2 pudełka ryb, jedno np. za 2zł, a drugie za 5zł, to logicznym jest, że z rybami za 2 jest coś nie teges. To nie cukiernia Kandulski, gdzie płacisz za nazwisko.
Zgłoś
ส................็ 2012-04-06, 20:44
@up, przepraszam Milordzie. Rozumiem, że jako możnowładca kupujesz jedynie w renomowanych delikatesach. Ale jest jeszcze plebs. Deal with it.
Zgłoś
vajron 2012-04-06, 22:04
Ale meksykańska kanapka na orlenie wymiata
Zgłoś
pokornyGNO 2012-04-06, 23:14
ส็็็็็็ napisał/a:

@up, przepraszam Milordzie. Rozumiem, że jako możnowładca kupujesz jedynie w renomowanych delikatesach. Ale jest jeszcze plebs. Deal with it.

Nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że nie można oczekiwać TAKIEJ SAMEJ ilości ryb w pudełku za 2zł, jaka jest w tym za 5.

Dotyczy wszystkiego, nie tylko ryb, bo jeszcze i tego ktoś nie zrozumie
Zgłoś
i................p 2012-04-06, 23:17 1
ส็็็็็็ napisał/a:

Och tak... plebs już marudzi, bo ktoś przytacza marki. W najzwyklejszym supermarkecie możesz wziąć sobie dwa produkty dwóch różnych producentów, gdzie w opakowaniu spodziewasz się tego samego, ale cena jest jakoś strasznie rozbieżna. Widocznie to zbyt trudne, gdyż jak widać później "plebs" podnosi larum, że został wyc🤬jany i pojawiają się rozpaczliwe nagłówki typu "Chamstwo w państwie". Myśleć, nie stękać!
Zgłoś
Kamm 2012-04-06, 23:25
Ja zanim kupię jakiś dezodorant/antyperspirant ważę. Bo jak zwykle jakieś ciule wypryskają pół psikadła.

podpis użytkownika

"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Zgłoś
ส................็ 2012-04-07, 16:13 1
isotop napisał/a:

Och tak... plebs już marudzi, bo ktoś przytacza marki. [blablabla]

Nie wiem, kto tu wykazał się większą ignorancją. Życzyłbym Ci dobrego, chłopskiego 'wyp🤬alaj', ale jako, że taka praktyka nagradzana jest tu warnem, przygotowałem alternatywną wersję - miłego dnia.
Zgłoś