W tej sytuacji powinno się kupić tego ilość hurtową, zawieźć do producenta i kazać mu to zeżreć. No ale oczywiście prawo broni takich sk🤬iałych oszustów i nic nie można im zrobić...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Bartooo napisał/a:
@up
Jprdl następny.
Idź do sklepu i c🤬ja zobaczysz ;p
w niektórych sklepach c🤬je to główny asortyment, ale raczej tym sklepem nie jest Biedronka

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
ส็็็็็็ napisał/a:
@up, od dołu masz naklejkę ze składnikami itp. Debilu.
Kupujcie dalej gówna z marketów, to same takie niespodzianki będą. Poza tym jak masz 2 pudełka ryb, jedno np. za 2zł, a drugie za 5zł, to logicznym jest, że z rybami za 2 jest coś nie teges. To nie cukiernia Kandulski, gdzie płacisz za nazwisko.

@up, przepraszam Milordzie. Rozumiem, że jako możnowładca kupujesz jedynie w renomowanych delikatesach. Ale jest jeszcze plebs. Deal with it.
ส็็็็็็ napisał/a:
@up, przepraszam Milordzie. Rozumiem, że jako możnowładca kupujesz jedynie w renomowanych delikatesach. Ale jest jeszcze plebs. Deal with it.
Nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że nie można oczekiwać TAKIEJ SAMEJ ilości ryb w pudełku za 2zł, jaka jest w tym za 5.
Dotyczy wszystkiego, nie tylko ryb, bo jeszcze i tego ktoś nie zrozumie

ส็็็็็็ napisał/a:
Och tak... plebs już marudzi, bo ktoś przytacza marki. W najzwyklejszym supermarkecie możesz wziąć sobie dwa produkty dwóch różnych producentów, gdzie w opakowaniu spodziewasz się tego samego, ale cena jest jakoś strasznie rozbieżna. Widocznie to zbyt trudne, gdyż jak widać później "plebs" podnosi larum, że został wyc🤬jany i pojawiają się rozpaczliwe nagłówki typu "Chamstwo w państwie". Myśleć, nie stękać!
Ja zanim kupię jakiś dezodorant/antyperspirant ważę. Bo jak zwykle jakieś ciule wypryskają pół psikadła.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
podpis użytkownika
"Rób to co robisz brat, świat jest dzikiNie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"

isotop napisał/a:
Nie wiem, kto tu wykazał się większą ignorancją. Życzyłbym Ci dobrego, chłopskiego 'wyp🤬alaj', ale jako, że taka praktyka nagradzana jest tu warnem, przygotowałem alternatywną wersję - miłego dnia.Och tak... plebs już marudzi, bo ktoś przytacza marki. [blablabla]