👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ส็็็็็็ napisał/a:
@up, od dołu masz naklejkę ze składnikami itp. Debilu.
Kupujcie dalej gówna z marketów, to same takie niespodzianki będą. Poza tym jak masz 2 pudełka ryb, jedno np. za 2zł, a drugie za 5zł, to logicznym jest, że z rybami za 2 jest coś nie teges. To nie cukiernia Kandulski, gdzie płacisz za nazwisko.

@up, przepraszam Milordzie. Rozumiem, że jako możnowładca kupujesz jedynie w renomowanych delikatesach. Ale jest jeszcze plebs. Deal with it.

ส็็็็็็ napisał/a:
@up, przepraszam Milordzie. Rozumiem, że jako możnowładca kupujesz jedynie w renomowanych delikatesach. Ale jest jeszcze plebs. Deal with it.
Nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że nie można oczekiwać TAKIEJ SAMEJ ilości ryb w pudełku za 2zł, jaka jest w tym za 5.
Dotyczy wszystkiego, nie tylko ryb, bo jeszcze i tego ktoś nie zrozumie

Ja zanim kupię jakiś dezodorant/antyperspirant ważę. Bo jak zwykle jakieś ciule wypryskają pół psikadła.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie