Wojny Robotów. Program, który uwielbiałem za dziecka. Roboty z flexami, podnośnikami itd. Cios!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
To są zdalnie sterowane zabawki, a nie roboty. Roboty wykonują zadania automatycznie z programu który jest w mikroprocesorze.
Tak jak wyżej - to są zwykłe zabawki. Hamerykańce urządzają sobie żałosne zabawy, a wy się podniecacie takim shitem. Litości...
Jedna z bardziej epickich walk
Dobry program.
Jak mój syn miał pół roku i srał w pampersy (R) to co noc sadzałem go przed ekranem i razem oglądaliśmy te wojny robotów. Tak żeby mi wyrósł na normalnego kolesia. Teraz jak ma 8 lat to zanim zbuduje coś z lego to najpierw zaprojektuje na kartce co wygląda prawie jak rysunek techniczny. Potem opisze z drugiej co i jak i dopiero na koniec buduje według planu.
Spoko koleś jest !
Jak mój syn miał pół roku i srał w pampersy (R) to co noc sadzałem go przed ekranem i razem oglądaliśmy te wojny robotów. Tak żeby mi wyrósł na normalnego kolesia. Teraz jak ma 8 lat to zanim zbuduje coś z lego to najpierw zaprojektuje na kartce co wygląda prawie jak rysunek techniczny. Potem opisze z drugiej co i jak i dopiero na koniec buduje według planu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie