Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Charyzmatyczny Mieszkaniec Wejherowa
Konto usunięte • 2012-11-30, 15:37
Mieszkaniec Wejherowa niepostrzeżenie wszedł do szkoły, wziął mikrofon i powiedział zebranym uczniom kilka słów o naszym najwspanialszym premierze.
Reakcja uczniów mówi sama za siebie

Spieszącym się proponuję od 0:12
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-30, 22:54 1
Pedalinek napisał/a:

Następny niewyskztałcony nierób, który winą za swoją nieudolność obarcza Tuska a gimby przyklaskują chociaż same nie mają pojęcia o życiu, polityce, ekonomii i dyplomacji

Tak bo gorzej wygląda, biedniej, pewnie czesto pije to jest skreślony i już nie jest człowiekiem? Skąd wiesz że nie mają pojęcia o niczym te gimbusy? Może właśnie mają dylemat gdzie pójść po gimnazjum, no i gdzie później na studia. A Tusk im przyszłość sp🤬olił więc jak mają teraz się kształcić by zarabiać te godne pieniądze, które wypadało by zarabiać skoro pracuje się do 70 lat
Zgłoś
MareKSG 2012-11-30, 23:14
Ohoho płacz, bo ktoś powiedział prawdę o rudej k🤬ie... sorry, o naszym wspaniałym płemierze.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-30, 23:25
~Sklej napisał/a:

Jestes studentem, wiem jak wygląda sytuacja w naszym kraju, nie żyję z socjalu, czasem zdarzy mi się jakąś gazetę przeczytać, mam internet i mam TV, którego nie oglądam.
Więc chyba spełniam warunki by móc rzec, że tusk to kawał c🤬ja

To super, gratuluję.
Nie chodziło mi o samo stwierdzenie, że tusk jest zły. Uważam wręcz, że każdy ma prawo tak myśleć. Niemniej, swoje zdanie trzeba umieć uargumentować.
Oczywiście, mamy demokrację i nawet taki koleś z filmiku może iść na wybory, wygłaszać swoje mądrości przy aplauzie gimbazy i fajnie jest, nie?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-30, 23:26
To nie jest gimbaza, przecież było napisane
Zgłoś
Mentorstajl 2012-11-30, 23:27
Powiedział prawdę,kimkolwiek by nie był ;]
Zgłoś
faba 2012-11-30, 23:36
końcowa puenta "dam to na kwejak"

podpis użytkownika

"Mówisz na mnie pener? To jest moje drugie imię, wydziabane mam na szyi to ty tępy sk🤬ysynie!"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-01, 1:26
inaczej. Gówniarzeke bo mowa tu o tępych dzieciach - buntownikach które c🤬ja ogarniją a są podatne na kazdy wrzut lewackiego fermentu, powinno się trochę okiełznać. natomiast naszych obecnych cudownych polityków powinno się powywieszać sk🤬ysynów na słupach i c🤬j.

Doceńcie to że pisałem na kapie i strałem się unikać błędów.

C🤬je
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-01, 1:38
On coś do nich gadał o oni nawet nie wiedzieli co haha ale cieszyli się i gwizdali !! Ah te gimbusy
Zgłoś
rusofil 2012-12-01, 2:30
Nie no, wyraził się przed dziczą i gimbazjum (z zachowania), ale powiedział prawdę.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-01, 2:54
Powiedział co wiedział, może i prawdę, tylko po kiego grzyba takim smarkom ? Zanim ich dopuszczą do wyborów to tusk już dawno na palu będzie wisiał
Zgłoś
sirGuliwer 2012-12-01, 3:02
Piwo za Samochodówkę straciło się tam cztery lata :p
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-01, 10:50 1
Pedalinek napisał/a:

Tak, tak, tusk up🤬lił gimbusy, normalnie w tym kraju nie ma pracy, jedzenia i wszystkiego A jednak ja i moja rodzina żyjemy w dostatku a nasze podatki idą na socjale dla patologii jak ty, wasze gimbusy i ten menel.

ale co z tego skoro jesteś pedałem?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-01, 10:56
Pedalinek napisał/a:

Tak, tak, tusk up🤬lił gimbusy, normalnie w tym kraju nie ma pracy, jedzenia i wszystkiego A jednak ja i moja rodzina żyjemy w dostatku a nasze podatki idą na socjale dla patologii jak ty, wasze gimbusy i ten menel.

No widzisz może miałeś farta udalo ci się szkoda tylko że teraz już nie widzisz co się w okól ciebie dzieje bo to nie są głupie wymysły tylko fakty. Coś jest chyba nie tak skoro ludzie po studiach nie mogą znaleść pracy w swoim fachu, ale ty powiesz że to jest nie możliwe bo przecież ty znalazłeś hipokryzją mi to zajeźdza :x
Ale ty będziesz dalej wchodzi w dupę swoijemu idolowi, w dodatku będziesz zarzucał komuś że NIe wie nic o polityce.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-01, 11:51
Jak byłem w ich wieku, to też na słowo "c🤬j" reagowałem śmiechem, tyle, że wtedy Roman zwany Koniem Adolfem był ministrem, i akurat do naszego liceum przyjechał. Pamiętam te stada młodzieży wykrzykującej w kierunku "szanownego pana ministra" co o nim myślą (jak i z resztą o całym ówczesnym rządzie) i jak nas dyrekcja zaganiała pod groźbami różnymi. On chyba tourne wtedy urządził co by się promować.

Nie jarajcie się tak gimgównami, bo jakby pan menel powiedział "Kaczyński jest c🤬jem" to reakcja by była taka sama.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-12-01, 12:06
Piwo się należy, a wszyscy co się tak oburzyli to tacy sami h🤬je jak ryży pacan!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie