Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Chazarska Hucpa
futryn • 2024-10-01, 14:12

My tu sobie teges szmeges, a ty głupi goju-chachle/kacapie giń i gnij w okopie za frazes "Wieliku Ukrainu"/"Wieliku Rasiju"

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-10-01, 18:08 2
@Prosty: był, trochę bałaganu narobił i zmarł w swoim pojeździe przy pomocy ołowiu policyjnych kul, jeśli mówimy o tym samym. Tez bym się wk🤬il jakby burmistrz i lokalna policja działały w porozumienia na moją szkodę .
Zgłoś
Prosty 2024-10-01, 18:09 1
Kozłastopa napisał/a:

@: był, trochę bałaganu narobił i zmarł w swoim pojeździe przy pomocy ołowiu policyjnych kul, jeśli mówimy o tym samym. Tez bym się wk🤬il jakby burmistrz i lokalna policja działały w porozumienia na moją szkodę .

No coś jak teraz , działają na naszą szkodę.

C🤬j ide spawać buldorzer xD
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-10-01, 18:14
@Prosty: Kto? ż🤬dzi czy policja i władza działająca na niekorzyść obywatela?
Oczywiście, odpowiedź brzmi: TAK XD.
Zrób w nim jakaś loze vip to może skrece jakieś k🤬iszcza na wieczór!
Zgłoś
futryn 2024-10-01, 18:40 4
Subhuti napisał/a:

To już nie ta bestia pozbawiona ludzkich uczuć z kgb Putin wywołał wojne tylko za wszystkim stoją ż🤬dzi…Ale, was tu kacapy rozgrywają na tym portalu. Żal patrzeć.

Jako autor posta czuję się wywołany do tablicy. Więc, kolego, po kolei.

Nigdzie nie zasugerowałem, tego co twierdzisz w swoim komentarzu, jest to tylko Twoja projekcja. Za słowa innych nie odpowiadam.

Natomiast mam prawo zauważyć i wk🤬ić się, że chłopy w naszym wieku kładą się trupem dziesiątkami tysięcy na ukraińskim stepie, a jednocześnie niczym nie skrempowani chasydzi z Chabad-Lubawicz odp🤬lają na tej samej ziemi swoje sekciarskie figle, vide wp🤬lanie się do czyjejś studni z wodą pitną, czy nocne tańce w Humaniu, jak w materiałach przeze mnie zamieszczonych.

Nie wiem, jak łączysz to z rozgrywaniem przez kacapów. Przeceniasz Wołodię z Moskwy, on nie ma wpływu na fikoły ortodoksów.
Zgłoś
elim 2024-10-01, 18:46
Ważne żeby kasę zostawili, a później wyjechali.
Zgłoś
Belzedup666 2024-10-01, 19:07
Jutro będziemy świętować nowy rok. Nie wiem co was dziwi, że sie bawimy. Mamy prawo świętować Rosz ha-szana
Zgłoś
Prosty 2024-10-01, 19:17 1
Kozłastopa napisał/a:

@: Kto? ż🤬dzi czy policja i władza działająca na niekorzyść obywatela?
Oczywiście, odpowiedź brzmi: TAK XD.
Zrób w nim jakaś loze vip to może skrece jakieś k🤬iszcza na wieczór!

Loży vip nie będzie ale jak będą strzelać to po co najmniej 48h jak juz przejdą kule to dostaniemy po równo ,obiecuje xD idziemy na rekord !
Zgłoś
Konto usunięte 2024-10-01, 19:17 4
futryn napisał/a:

Jako autor posta czuję się wywołany do tablicy. Więc, kolego, po kolei.
Nigdzie nie zasugerowałem, tego co twierdzisz w swoim komentarzu, jest to tylko Twoja projekcja. Za słowa innych nie odpowiadam.
Natomiast mam prawo zauważyć i wk🤬ić się, że chłopy w naszym wieku kładą się trupem dziesiątkami tysięcy na ukraińskim stepie, a jednocześnie niczym nie skrempowani chasydzi z Chabad-Lubawicz odp🤬lają na tej samej ziemi swoje sekciarskie figle, vide wp🤬lanie się do czyjejś studni z wodą pitną, czy nocne tańce.

Niech sobie tańczą i śpiewają gdzie chcą co Ci do tego. Twój post jedynie nakręca nienawiść i doskonale o tym wiesz. A ostatnie zdj i podpis mówią coś w stylu ruskie i ukry giną a ż🤬dki sie śmieją. Dno dna.
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-10-01, 19:33 2
@Subhuti: tylko tego brakowało, żeby mi ktoś wmawiał Że moja nienawiść do ż🤬dów to zasługa ruskich! Haha, wyjdź z wody i zostań czymś więcej niż jedno komorkowcem, k🤬a prosze .
Taa, i wg sadistic.pl i nienawiść, no kto by pomyślał. Idź na glam rap, tylko tam jeszcze więcej jadu jest, więc nie wiem jak sobie z tym poradzisz kruszyno.

@Prosty dawaj mnie ten buldożer, bo pierw trzeba nim pojeździć po sekcji komentarzy .
Zgłoś
Konto usunięte 2024-10-01, 19:44 1
Kozłastopa napisał/a:

@: tylko tego brakowało, żeby mi ktoś wmawiał Że moja nienawiść do ż🤬dów to zasługa ruskich! Haha, wyjdź z wody i zostań czymś więcej niż .

Już dawno z niej wyszedłem żeby przejmować się jakimiś niedorajdami z internetu którzy projektują nienawiść na jakieś grupy etniczne by wyładować swoją frustrację życiową.
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-10-01, 19:49
@Subhuti: gówno o mnie wiesz, takie samo gówno jakie wydaje ci że wiesz na mój temat i co stoi za moimi poglądami. Innymi słowy - masz gówno do gadania . Do nogi piesku, byle nie mojej, bo chce być zdała od takich popluczyn jak ty.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-10-01, 19:52
Kozłastopa napisał/a:

@: gówno o mnie wiesz, takie samo gówno jakie wydaje ci że wiesz na mój temat i co stoi za moimi poglądami. Innymi słowy - masz gówno do gadania . Do nogi piesku, byle nie mojej, bo chce być zdała od takich popluczyn jak ty.

Nie no jak mam do czynienia z takim kozakiem to uciekam z podkulonym ogonem.
Zgłoś
Dark_steam 2024-10-01, 19:52 5
Patrzę na te komentarze i się zastanawiam skąd w ludziach takie pokłady nienawiści. Na filmikach sa Chasydzi z całego świata, którzy przyjeżdżają do Humania w centralnej Ukrainie na jorcajt (rocznicę śmierci cadyka z Brecławia) To dla nich taka Częstochowa. W Polsce przyjeżdżają np. do Leżajska na wiosnę tez na grób cadyka. Taki jakby ich Lucheń. Ci balujący to tacy hipisi wśród chasydów czyli Breclawerzy, Ci w studni prawdopodobnie też. Przez dwa - trzy dni kręcą niezłą bibę w Humaniu modląc się, tańcząc, chlając wódę do odciny i tak całe dni. Czasem jest ich 20-25 tysięcy. Śpią pod chmurką, kąpią się w rzeczce, studni, albo w balii, bo chasyd musi rano czyściutki stawić sie na modlitwie.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-10-01, 19:55 3
Dark_steam napisał/a:

Patrzę na te komentarze i się zastanawiam skąd w ludziach takie pokłady nienawiści.

Bo są życiowymi niedorajdami, z problemami emocjonalnymi. Znajdują sobie jakąś grupkę o różnych poglądach/kulturze i wyładowują swoją nienawiść. Nakręcając się przy tym jak karuzela i tworząc w swoich umysłach coraz większe pomieszanie i cierpienie.
Zgłoś
Dark_steam 2024-10-01, 19:55 3
Kozłastopa napisał/a:

@: tylko tego brakowało, żeby mi ktoś wmawiał Że moja nienawiść do ż🤬dów to zasługa ruskich! Haha, wyjdź z wody i zostań czymś więcej niż jedno komorkowcem, k🤬a prosze .
Taa, i wg sadistic.pl i nienawiść, no kto by pomyślał. Idź na glam rap, tylko tam jeszcze więcej jadu jest, więc nie wiem jak sobie z tym poradzisz kruszyno.
@ dawaj mnie ten buldożer, bo pierw trzeba nim pojeździć po sekcji komentarzy .

a powiedz mi z iloma Ż🤬dami w życiu rozmawiałeś?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie