My tu sobie teges szmeges, a ty głupi goju-chachle/kacapie giń i gnij w okopie za frazes "Wieliku Ukrainu"/"Wieliku Rasiju"

@: był, trochę bałaganu narobił i zmarł w swoim pojeździe przy pomocy ołowiu policyjnych kul, jeśli mówimy o tym samym. Tez bym się wk🤬il jakby burmistrz i lokalna policja działały w porozumienia na moją szkodę .
To już nie ta bestia pozbawiona ludzkich uczuć z kgb Putin wywołał wojne tylko za wszystkim stoją żydzi…Ale, was tu kacapy rozgrywają na tym portalu. Żal patrzeć.
@: Kto? żydzi czy policja i władza działająca na niekorzyść obywatela?
Oczywiście, odpowiedź brzmi: TAK XD.
Zrób w nim jakaś loze vip to może skrece jakieś k🤬iszcza na wieczór!
Jako autor posta czuję się wywołany do tablicy. Więc, kolego, po kolei.
Nigdzie nie zasugerowałem, tego co twierdzisz w swoim komentarzu, jest to tylko Twoja projekcja. Za słowa innych nie odpowiadam.
Natomiast mam prawo zauważyć i wk🤬ić się, że chłopy w naszym wieku kładą się trupem dziesiątkami tysięcy na ukraińskim stepie, a jednocześnie niczym nie skrempowani chasydzi z Chabad-Lubawicz odp🤬lają na tej samej ziemi swoje sekciarskie figle, vide wp🤬lanie się do czyjejś studni z wodą pitną, czy nocne tańce.
@: tylko tego brakowało, żeby mi ktoś wmawiał Że moja nienawiść do żydów to zasługa ruskich! Haha, wyjdź z wody i zostań czymś więcej niż .
@: gówno o mnie wiesz, takie samo gówno jakie wydaje ci że wiesz na mój temat i co stoi za moimi poglądami. Innymi słowy - masz gówno do gadania . Do nogi piesku, byle nie mojej, bo chce być zdała od takich popluczyn jak ty.
Patrzę na te komentarze i się zastanawiam skąd w ludziach takie pokłady nienawiści.
@: tylko tego brakowało, żeby mi ktoś wmawiał Że moja nienawiść do żydów to zasługa ruskich! Haha, wyjdź z wody i zostań czymś więcej niż jedno komorkowcem, k🤬a prosze .
Taa, i wg sadistic.pl i nienawiść, no kto by pomyślał. Idź na glam rap, tylko tam jeszcze więcej jadu jest, więc nie wiem jak sobie z tym poradzisz kruszyno.
@ dawaj mnie ten buldożer, bo pierw trzeba nim pojeździć po sekcji komentarzy .