👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

fajnie, fajnie tylko, że ona oprócz 2 pryszczy na klacie to cycków nie ma. To nawet lepiej, że zaoszczędziła tego widoku.

Pan kapitan napisał/a:
Dwie wstawki w tym jedna w Było.pl i jeszcze się mądrzy.
![]()
To co, jak ktoś sam nic nie wrzuca, to już nie ma prawa mieć własnego zdania odnośnie tego co się znajduje na głównej?
T-Will napisał/a:
To co, jak ktoś sam nic nie wrzuca, to już nie ma prawa mieć własnego zdania odnośnie tego co się znajduje na głównej?
Mieć może, ale niech zachowa dla siebie, delikatnie mówiąc
Conscribo napisał/a:
Mieć może, ale niech zachowa dla siebie, delikatnie mówiąc
Ktoś jeszcze ma super pomysły na śmierć forum???

@ZabójczaMama, a cóż w tym złego? To tak jak w domu - mama i tata zarabiają pieniążki i to oni, a nie sześcioletnie dziecko, decydują na co te pieniążki zostaną wydane. A mieszkający u nich kątem bezrobotny wujek gówno ma do gadania, bo nie zarabia, a z dotychczasowego swojego mieszkania został eksmitowany - nie płacił.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie