I to jego spojrzenie na końcu
"Która polka chce się r🤬ac???"
Grunt że robi co kocha
PS. jako ze znów widzę (skończy się od pon.) dzieci które nie jedzą kebaba,zacytuję sam siebie
Dziękuje
Post został wywalony....
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
"Która polka chce się r🤬ac???"
Grunt że robi co kocha

PS. jako ze znów widzę (skończy się od pon.) dzieci które nie jedzą kebaba,zacytuję sam siebie
MotoGdynia napisał/a:
Ależ mnie takie p🤬lenie wk🤬ia.
Czy jak kebab to znaczy że od turka ?
To chyba na wsi mieszkasz k🤬a, bo w Gdyni masz z pinset kebabów i połowa z tego należy do Polaka, który kupuje mięso z jakiegoś sp🤬olonego Torunia.
Tak wiec w Gdyni jedząc kebaba wspierasz Polaka -.-
Dziękuje
Post został wywalony....

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
nawet tu widać że te j🤬e turasy pakują więcej sałaty zamiast mięsa, normalnie tyle co "kot napłakał"

w kebabach trenują, a potem biegają z tymi maczetami i ludziom głowy obcinają :/
robienie kebaba to jedyna rzecz do której te c🤬te brudasy sie nadają;p
Dajcie spokój wszyscy, czy na prawdę jesteście tak mało wymagający, że spuszczacie się przy kebabach z budki 1,5m x 1,5 czy twisterach z KFC. Kurde ludzie, c🤬jowe żarcie serwują w ładnych papierkach, a wy siedzita przed telewizorami i jecie co wam w tv pokażą.
Sałata z mięsem, no k🤬a cud.
Sałata z mięsem, no k🤬a cud.

jaaaa p🤬le, to jest k🤬a sztuka, nie jakieś wygibajcę, jeziora łabędzie etc.