📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

BarmanInternetu napisał/a:
Przynajmniej tam mają doświadczenia na chemii w szkołach.Za swoich czasów to jedyne doświadczenie jakie widziałem to że sól rozpuszcza się w wodzie
W szkole specjalnej doświadczenia? Oszalałeś. Nie wystarczyło ci doświadczyć bólu cierpienia i ponizania ?
Pamietam lekcje o zachowaniu się gazów i ze ich cząsteczki maja pełna swobodę ruchów dlatego jak psiknela perfumem w roku klasy to będzie go czuć w całej sai po pewnym czasie. To samo z bąkami
Przynajmniej tam mają doświadczenia na chemii w szkołach.Za swoich czasów to jedyne doświadczenie jakie widziałem to że sól rozpuszcza się w wodzie
Tak to jest w szkole specjalnej
Na pewno Monica to imię dyrektorki szkoły w której pracuje lub pracował
to u ciebie byly doswiadczenia? u mnie tylko ksiazka i teoria

Flegamina napisał/a:
j***ny zbok
Eh te podwójne standardy. Łysy koleś w średnim wieku = zbok. Młody przystojniak = "niezłe seksowne ciacho " . Wspaniała równość kultu matriarchatu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie