Chilli challenge, czyli wersja słynnego cinnamon challenge dla prawdziwych mężczyzn (przynajmniej według autora filmu)...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:41
chilli popijać wodą?? hehe mlekiem ,albo piwem bo woda potęguje "palenie". kiedyś w pizzerii jak robiłem , dali mi jalapeno do spróbowania... masakra
bardziej to przypomina jakieś szamańskie obrzędy niz jakieś wyzwanie...
Gdyby był sprytny to piłby wódkę. Ta substancja nadająca ostrość papryczkom rozpuszcza się w alkoholach. No tak, ale czego spodziewać się po czarnym i to amerykańcu.
Jalapeno to jeszcze lajcik. Prawie do każdej pizzy to zamawiam.
Mistrzostwem świata jest zjedzenie papryczki o wdzięcznej nazwie Bhut(Naga) Jolokia
pl.wikipedia.org/wiki/Skala_Scoville'a
Mistrzostwem świata jest zjedzenie papryczki o wdzięcznej nazwie Bhut(Naga) Jolokia
Lok91 napisał/a:
Jalapeno to jeszcze lajcik. Prawie do każdej pizzy to zamawiam.
Mistrzostwem świata jest zjedzenie papryczki o wdzięcznej nazwie Bhut(Naga) Jolokia![]()
szkoda ze nie ma takiej pizzy u mnie w okolicach, chętnie bym spróbował. Jest tylko Mafioso lub Corleone, które tez dają rade. tylko na drugi dzień jest lekko mówiąc - przesrane
troche chyba podkolorowal ten wystep na potrzeby publiki, ciezko mi uwierzyc ze taka reakcje mial po jednej malej papryczce
@BMWswap
Jalapeno jest dostępne w większości pizzerii w mojej okolicy. Ja tworzę zazwyczaj własną pizzę dobierając składniki. No i do tego obowiązkowo sos ostry.
Może dlatego nikt nigdy nie chce ode mnie kawałka pizzy?
Co do przesranego to może jestem jakiś dziwny, ale wcinam na ostro(mocno ostro) wszystko. I jakoś nie odczuwam.
Jalapeno jest dostępne w większości pizzerii w mojej okolicy. Ja tworzę zazwyczaj własną pizzę dobierając składniki. No i do tego obowiązkowo sos ostry.
Może dlatego nikt nigdy nie chce ode mnie kawałka pizzy?
Co do przesranego to może jestem jakiś dziwny, ale wcinam na ostro(mocno ostro) wszystko. I jakoś nie odczuwam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie