Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Chimeryczna taksydermia
j................l • 2013-02-21, 17:20
Witam,

Taksydermia czyli wypychanie zwierzaczków, można to robić w tradycyjny sposób by odwzorować piękną faunę ale jak ktoś się nudzi...

Materiał oczywiście nie jest własny, znalezione na necie. Niestety opisu do zdjęć praktycznie nie ma więc ani nie podam autora ani oryginalnego źródła jedyne co jestem w stanie powiedzieć to to, że ktoś ma ładnie zryty beret .

Reszta w komentarzach.
Zgłoś
L................f 2013-02-21, 21:20
ten kot wpieprzający własne bebechy jest tu największą atrakcją dla sadola coś mi się zdaje
Zgłoś
msbk 2013-02-21, 21:26 2
kotecek słodki jest
Zgłoś
K................n 2013-02-21, 21:28
Gdzieś to już chyba widziałem.
Zgłoś
~Angel 2013-02-21, 21:48 7

podpis użytkownika

Zgłoś
maurycy_zych 2013-02-21, 22:00 1
Polecam obejrzeć film "Taxidermia", jeżeli macie ochotę na coś poruszającego dogłębnie wasze spaczone serce i sadystyczne dusze.
Zgłoś
n................y 2013-02-21, 22:03 1
Przypomniał mi się film "Taxidermia" węgierskiego reżysera. Posrany i genialny. Zachęcam do obejrzenia, nawet ze względu na muzykę Amona Tobina.
Wstawiam krótki trailer.
Zgłoś
msbk 2013-02-21, 22:54
idealny dla sadolów - polecam

zajebiście pok🤬iony xD
Zgłoś
rusofil 2013-02-22, 0:03
Chciałabym, by autor tych hybryd zrobił mi pegaza. P🤬lnęłabym sobie takiego skrzydlatego konia w ogrodzie.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
fazzie 2013-02-22, 16:27
w dupie
Zgłoś