📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
PsikutaBezS napisał/a:
W nowoczesnej technologii mięsa stosowane są dodatki, które pełnią funkcje związane z:
- kształtowaniem i utrwalaniem pożądanej barwy produktów,
- zwiększaniem trwałości mikrobiologicznej,
- uatrakcyjnianiem walorów smakowych,
- poprawianiem konsystencji produktu,
-zwiększaniem wydajności produktu gotowego.
Smacznego
Łykasz wszystko jak pelikan
Hiperion napisał/a:
Łykasz wszystko jak pelikan
Co łykam? Nie dodaje się chemii do mięsa?
Wy macie taboo na kundle, w Chameryce tak reagują na koninę, Ż__zi na schabowego, Hindusi na krasulę.
Mięso jak mięso...
Mięso jak mięso...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie