
👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PsikutaBezS napisał/a:
W nowoczesnej technologii mięsa stosowane są dodatki, które pełnią funkcje związane z:
- kształtowaniem i utrwalaniem pożądanej barwy produktów,
- zwiększaniem trwałości mikrobiologicznej,
- uatrakcyjnianiem walorów smakowych,
- poprawianiem konsystencji produktu,
-zwiększaniem wydajności produktu gotowego.
Smacznego
Łykasz wszystko jak pelikan
Hiperion napisał/a:
Łykasz wszystko jak pelikan
Co łykam? Nie dodaje się chemii do mięsa?

Wy macie taboo na kundle, w Chameryce tak reagują na koninę, Ż__zi na schabowego, Hindusi na krasulę.
Mięso jak mięso...
Mięso jak mięso...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie