

W nowoczesnej technologii mięsa stosowane są dodatki, które pełnią funkcje związane z:
- kształtowaniem i utrwalaniem pożądanej barwy produktów,
- zwiększaniem trwałości mikrobiologicznej,
- uatrakcyjnianiem walorów smakowych,
- poprawianiem konsystencji produktu,
-zwiększaniem wydajności produktu gotowego.
Smacznego
Łykasz wszystko jak pelikan
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Łykasz wszystko jak pelikan
Co łykam? Nie dodaje się chemii do mięsa?

Mięso jak mięso...
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Gwarantuję ci tak na 99,9% że gdyby odciąć cię od pożywienia na wystarczająco długo to zjadł byś psa, kota czy szczura a nawet dużo insze rzeczy.
Nie bronię tej nacji, jednak czasy głodu to oni mieli w hu wielkie, nic dziwnego że pewne zachowania, zjawiska czy rzeczy które się tam dzieją przetrwały do obecnych czasów.
Ps. Ty tak serio? Dalej wierzysz że ktoś sobie oj🤬 mysz ze skrzydłami i od tego się to wszystko zaczęło? Dalej? Po tym wszystkim co się do tej pory odj🤬o i jak to wyglądało?
Trochę racji masz,ale zjadać zwierzęta czy inne tam rzeczy na żywca które nie są tanie i nie z wyboru to jest normalne?
Pod tym względem twierdzę że poj🤬y kraj.