👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Koleje talenty.
Dance Dance Revolutnion. Max 300, hard na AAA.
A tak wyglądają 'kroki' do tego. :]
Sporo miss'ów.
Dance Dance Revolutnion. Max 300, hard na AAA.
A tak wyglądają 'kroki' do tego. :]
Sporo miss'ów.

boberrr napisał/a:
A wy mówicie, że jesteście w guitar hero dobrzy!
To nie jest guitar hero...

KNT napisał/a:
To nie jest guitar hero...![]()
Ale zrozum może, że autorowi chodziło o ten sam rodzaj gry (klikanie w odpowiednim momencie klawiszami, bądź szarpanie strunami jak wolisz)

KNT napisał/a:
To nie jest guitar hero...![]()
on nie napisał, że to jest guitar hero

up - czyżby następny odkrywczy osobnik który nie zrozumiał kontekstu?

knt ma racje, to rzeczywiscie nie jest guitar hero, nie ten kontroler, w guitar hero kontroler wyglada tak:
[img:e9ed989c38]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/43/Guitar-hero-controller.png[/img:e9ed989c38]
i gra sie na nim rekoma a nie stopami wiec
FAKE
[img:e9ed989c38]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/43/Guitar-hero-controller.png[/img:e9ed989c38]
i gra sie na nim rekoma a nie stopami wiec
FAKE
To jest japończyk, tylko oni maja tyle wolnego czasu żeby nauczyć się tak naciskać grzyby, pewnie to ich nowa konkurecja na jakichś zawodach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie