Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:14
korinogaro 2013-01-06, 3:33 5
Nie wiem, czy pokaz na którym każde uderzenie wygląda jak wielki wysiłek jest dobrą reklama produktu. w końcu dowolny naostrzony i odpowiednio ciężki kawałek metalu jest w stanie ciąć w taki sposób.
BTW. Polska szabla kawaleryjska (husarii) najlepsza broń biała świata ;p
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 3:45
Fake. +7 by się świecił.
Zgłoś
surojak 2013-01-06, 3:54
E tam moim scyzorykiem, też potne puszki i butelki ba nawet i ryby. Nie mówiąc już o świniach w konserwie.
Zgłoś
RapujacyToster 2013-01-06, 9:02 1
A ja miałem nadzieję że miecz odbije się od piłki i rozwali mu głowe
Zgłoś
Toddler 2013-01-06, 10:00
świnie na koniec rox!!!
Zgłoś
azmenn 2013-01-06, 10:04
gdzie mogę takie coś kupić???
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 10:15 1
korinogaro napisał/a:

BTW. Polska szabla kawaleryjska (husarii) najlepsza broń biała świata ;p

Już myślałem, że nikt tego nie napisze. Musiałbym sam wtedy to zrobić, chociaż nie jestem do końca o tym przekonany
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 10:16
Chyba jedyna motywacja by zostać rzeźnikiem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 11:31
Krasnal89 napisał/a:

Ktos zauwazyl ze liny maja zaznaczone ( tasma ) miejsca w ktore koles ma trafiac?

W konkursie przecinania liny zawsze zaznacza się miejsce gdzie należy trafić, nie ma to nic wspólnego z oszustwem, lina w tym miejscu nie jest "osłabiona". Taki jest regulamin.
Zgłoś
Sayper1 2013-01-06, 11:39
i co, to sie kupuje do samoobrony??

CHINESE WAR SWORD
$529.99
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 11:55
Mam Nuż z tej firmy i zajebiści ostry był w użyciu podczas ognisk , ryb, ITD nawet przy remontach go wykorzystuje i Nie ważne z jaką przeszkodą przyjdzie Mu się zmierzyć to kartkę w powietrzu przetnie bez problemu
Zgłoś
Loki91 2013-01-06, 12:08

Mięsny Jezus Chrystus
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 13:19
Liwinech napisał/a:

Mam Nuż z tej firmy i zajebiści ostry był w użyciu podczas ognisk , ryb, ITD nawet przy remontach go wykorzystuje i Nie ważne z jaką przeszkodą przyjdzie Mu się zmierzyć to kartkę w powietrzu przetnie bez problemu

Chyba tym nożem pociąłeś wszystkie kartki w słowniku ortograficznym...

Cold Steele to nie jest jakaś topowa marka jeśli chodzi o produkcję noży, to bardziej efektowne filmiki stworzone po to, by marketingiem wypchać produkt w ręce klientów....Znane firmy praktycznie się nie reklamują lub robią to bardzo dyskretnie...Widział ktoś kiedyś reklamę William Henry albo CRK?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 13:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-06, 16:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem