📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Nie wiem, czy pokaz na którym każde uderzenie wygląda jak wielki wysiłek jest dobrą reklama produktu. w końcu dowolny naostrzony i odpowiednio ciężki kawałek metalu jest w stanie ciąć w taki sposób.
BTW. Polska szabla kawaleryjska (husarii) najlepsza broń biała świata ;p
E tam moim scyzorykiem, też potne puszki i butelki ba nawet i ryby. Nie mówiąc już o świniach w konserwie.
A ja miałem nadzieję że miecz odbije się od piłki i rozwali mu głowe

korinogaro napisał/a:
Już myślałem, że nikt tego nie napisze. Musiałbym sam wtedy to zrobić, chociaż nie jestem do końca o tym przekonany

Krasnal89 napisał/a:
Ktos zauwazyl ze liny maja zaznaczone ( tasma ) miejsca w ktore koles ma trafiac?
W konkursie przecinania liny zawsze zaznacza się miejsce gdzie należy trafić, nie ma to nic wspólnego z oszustwem, lina w tym miejscu nie jest "osłabiona". Taki jest regulamin.

Mam Nuż z tej firmy i zajebiści ostry był w użyciu podczas ognisk , ryb, ITD nawet przy remontach go wykorzystuje i Nie ważne z jaką przeszkodą przyjdzie Mu się zmierzyć to kartkę w powietrzu przetnie bez problemu

Liwinech napisał/a:
Mam Nuż z tej firmy i zajebiści ostry był w użyciu podczas ognisk , ryb, ITD nawet przy remontach go wykorzystuje i Nie ważne z jaką przeszkodą przyjdzie Mu się zmierzyć to kartkę w powietrzu przetnie bez problemu
Chyba tym nożem pociąłeś wszystkie kartki w słowniku ortograficznym...
Cold Steele to nie jest jakaś topowa marka jeśli chodzi o produkcję noży, to bardziej efektowne filmiki stworzone po to, by marketingiem wypchać produkt w ręce klientów....Znane firmy praktycznie się nie reklamują lub robią to bardzo dyskretnie...Widział ktoś kiedyś reklamę William Henry albo CRK?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie