Nie chce mi się rozdzielać cytatu na drobne na telefonie. Serio uważasz że pozostawienie decyzyjności w takich sprawach jak przyszłość rozwoju technologii, przemysłu i niezależności energetycznej prezesom korporacji których interesuje tylko i wyłącznie cena akcji w ciągu ich kilkuletniej kadencji oraz oraz ludziom którzy w większości są bandą ograniczonych i zmanipulowanych tępaków to dobry pomysł? No gratuluję.
Tak, to lepszy pomysł niż gospodarka centralnie sterowana przez urzędasów, którym się wydaje, że wiedzą lepiej czego człowiek potrzebuje. Była już taka i splajtowała 30 lat temu. Nie wracajmy do niej.
Nie chce mi się dłużej z tobą dyskutować bo przypominasz mi tych którzy śmiali się ze mnie w 2003 że noszę w kieszeni telewizor a nie telefon. A to jeden dzień trzyma na baterii? Paanie to się nigdy nie przyjmie, nikt tego nigdy nie kupi poza garstką entuzjastów. To samo słyszałem o panelach słonecznych, pompach ciepła, automatycznych skrzyniach biegów, e-mailach i wielu innych technologiach które były zbyt świeże żeby przeciętny Janusz mógł ogarnąć umysłem fakt że za kilka lat to będzie codzienność.
Aaaa, gadżeciarz... Kupisz wszystko, choćby było badziewne i niepotrzebne, byle nowe i wzbudzało podziw podobnych do ciebie próżniaków. Spoko, żyj jak chcesz ale to nie moja bajka. Nie narzucaj jej innym, nawet jeśli wydaje ci się, że wiesz lepiej co im potrzebne. Bo tylko ci się wydaje. Spróbuj sobie wyobrazić, że istnieją ludzie, którzy korzystają z nowoczesnych technologii, ale tylko tych, które im służą. I nie robią tego na pokaz, tego pewnie nie zrozumiesz nigdy.
I weź tu wsiądź do elektryka, który pod podłogą ma pół tony tego chińskiego badziewia. Słusznie Unia wprowadziła cła zaporowe na chińskie auta elektryczne. Będziemy bezpieczniejsi.
Muszę Cię zasmucic, akumulatory są niemieckie w autach typu Tesla
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie