👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

dla Autora mama pewnie dalej dupkę podciera.. U nas w fabrykach wcale nie jest inaczej, a kasa robi się coraz bardziej porównywalna co w chinach
Też mi coś, na luzie sobie siedzą i składają, u nas jest 3x szybciej, ze zanim wkręcisz ostatnią srubkę w jednym już dostajesz drugi, poza tym nie wolno rozmawiać.
Ta typiarka w 4.22 widocznie próbowała kiedyś uciec... Albo nie dała prezesowi

Spokojna praca co wy chcecie, w Polsce Czy Anglii robi się w gorszych warunkach, stoi i jebiesz jak automat 12h i jeszcze co 5 min cie z🤬bie jakiś pajac bez mózgu. Chyba kuźwa wyjade do chin do roboty jak taki lajt mają
@up dokładnie tak
@up dokładnie tak
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Montowanie tabletów to nie to samo co montowanie tosterów, muszą siedzieć bo to praca stosunkowo precyzyjna. Poza tym nawet jeśli pracują odrobinę wolniej niż nasze polskie mróweczki to nadrabiają z pewnością liczbą pracowników.
kroto napisał/a:
Koleś filmuje to tabletem
I co ciekawe, nie jest chinolem.
Ciekawostka, że ho ho....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie