Oczywiście jak na te skośne motok🤬y przystało:
1. Przejeżdżanie po pasach
2. Klapki na oczach
3. Brak mózgu i instynktu samozachowawczego
4. Brak empatii i ucieczka z miejsca wypadku
5. Niedoj🤬ie mózgowe
Oby zadziałało to ich "cudowne" prawo i żeby c🤬j musiał płacić odszkodowanie wszystkim, którzy przez jego tępy, zj🤬y łeb ucierpieli w zdarzeniu. Wtedy albo zap🤬lanie do końca życia za psi c🤬j, konfiskata majątku, bezdomność i brak perspektyw, albo samobój. Albo jedno i po jakimś czasie drugie.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
Przecież to Chiny, mogą go sobie nawet na obiad ugotować a ja mam to w dupie.
Nie dziwota, że VW upada, skoro jego chińskie podróbki potrafią już latać.
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Istnieje prawdopodobieństwo, że nie ma świadomości swojego skretynienia. Wróci do chałupy i będzie opowiadał: Stara, nie uwierzysz jaki wypadek widziałem. Idioci rozp🤬olili się na prostej drodze, c🤬j wie dlaczego.
smc
2024-09-04, 22:46
janusz_biznesu napisał/a:
Istnieje prawdopodobieństwo, że nie ma świadomości swojego skretynienia. Wróci do chałupy i będzie opowiadał: Stara, nie uwierzysz jaki wypadek widziałem. Idioci rozp🤬olili się na prostej drodze, c🤬j wie dlaczego.
O to to właśnie.
I jeszcze c🤬j pojechał w c🤬j....
Pacan/kierowca białego jechał w taki sposób że i bez tego kiblarza najechałby na tył albo bok tego czarnego . i tak by wydachował . Niby chce wjechać na pas do skrętu w lewo . Niby środkiem . Ogólnie i tak za szybko .
Interesuje mnie punkt 5 niedoj🤬ie mózgowe , a jak wygląda doj🤬ie mózgowe ?
Przeczytałem te 5 punktów i się zastanawiam co tu robi wstęp do statutu Konfederacji.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Ten z białego samochodu ma za swoje, zap🤬lał, pomimo tego nie trzymał dystansu i po prostu nie wyhamował.
Pieknie sie ten zlom rozj🤬
Zajebiste. Te filmiki gdzie cwaniaczek kończy jego śmiercią po takim lataniu i kołowrotku w środku nikt nie przeżył i Chój
[ Dodano: 2024-09-07, 13:03 ]
To nie film gdzie po trzydziestu obrotach wychodzą z zadrapieniami i jeszcze sp🤬alają z buta to tak jak oglądać