📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uważajcie z tymi studenckimi wrzutami! Rudy już ma materiał jak przeżyć za mniej niż 1zł dziennie. Teraz ma materiał jak upchać ludzi niczym drób w klatkach na ubój. Zobaczycie, że to się źle skończy.

Hehe, przy nich kosmonauci z Mira to rozbijali sie na salonach.

Jeśli jest tam poszanowanie cudzej własności, prywatności i ciszy nocnej, to wolę ten chiński.

Apropos. kitajców to taki suchar mi się przypomniał:
Wiadomości podają, że przy wymianie ognia na granicy indyjsko-chińskiej zginęło 132 żołnierzy z Indii oraz pół hektara żołnierzy ChRLD.
<Ba-dum-tss>
Wiadomości podają, że przy wymianie ognia na granicy indyjsko-chińskiej zginęło 132 żołnierzy z Indii oraz pół hektara żołnierzy ChRLD.
<Ba-dum-tss>

Duża część Polaków w takich warunkach mieszka i się wychowuje

Wszystkim co myślą jaka tam jest straszliwa kiła i malaria radzę pojechać dalej od miasta, drogami mało uczęszczanymi i przejedzie się przez wsie gdzie przed oczyma malują się zapadłe rudery, wyniszczeni starcy [ach te pryciole...
] i inne tego typu widoki.
W każdym kraju rozwijającym się część populacji tak egzystuje - niech to będzie 10-20% i już mamy setki milionów chińczyków pożywki dla zachodniej propagandy.

W każdym kraju rozwijającym się część populacji tak egzystuje - niech to będzie 10-20% i już mamy setki milionów chińczyków pożywki dla zachodniej propagandy.

Zaprawdę, powiadam Wam, nie ma gorszego widoku niźli kuchnia w której gotowali Chińczycy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie