Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aonoyoru 2024-07-03, 9:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
banowanyzanic3 2024-07-03, 9:46
Te reakcje u nich są zajebiste, umiera czy udaje? hmm popatrze chwilę zaraz się dowiem.
Zgłoś
Kalina1989 2024-07-03, 10:06
Pierwsza pomoc klasa swiatowa
Zgłoś
DEADmanPL 2024-07-03, 10:53
Program chińczyk.exe przestał działać
Zgłoś
JanJankowski 2024-07-03, 12:56
Zaszczepiony 3 do 4 razy zapewne
Zgłoś
Blvckie 2024-07-03, 18:30 3
Dżepetto napisał/a:

Efekt szczepionki na srovid

Tutaj myślałem że szurów już nie ma, a jednak.
Zgłoś
Geraldinio 2024-07-03, 22:11 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
minions 2024-07-03, 23:06
Fcale nie był na dopingu, fcale.
Zgłoś
Machol 2024-07-04, 0:01 3
Dżepetto napisał/a:

Efekt szczepionki na srovid

Tak, na pewno masz na to badania, i to normalne, a nie szurskie. Oczywiście, przed covidem takie rzeczy się nie zdarzały. Popraw ALU czapeczkę, świrze.
Zgłoś
WERFI 2024-07-04, 17:47
Dobrze że pomoc nadeszła na spokojnie i bez pośpiechu bo jeszcze by się okazało że go uratują
Zgłoś
fryzjer1289 2024-07-13, 1:53
Sanitariusze: szybko dawać dawkę przypominającą, bo chyba zapomniał! Nie to, co Jeden 8 L.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem