technika idzie do przodu a Chińczycy rosną na światową informatyczną potęgę. Skonstruowali monitoring, który jest w stanie rozpoznawać twarze (wśród Chińczyków
), policemany mają okulary z wbudowaną taką samą opcją. Program "Zaufania Społecznego" katalogującego osoby pod względem potencjalnego zagrożenia dla władzy lub społeczeństwa.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Mogli by zrobić taką aplikację na androida, żeby biały człowiek też mógł rozróżniać chińczyków.
Ta, ale motop🤬deczki na kiblu oznacza jako pedalarzy
co do wspomnianego wczesniej filmu
Dla nieumiejących znaleźć - D9045F6BCB209D13D628B8C7F58541B6E826A09C
co do wspomnianego wczesniej filmu
emperorzbigniew napisał/a:
Całość do znalezienia w necie
Dla nieumiejących znaleźć - D9045F6BCB209D13D628B8C7F58541B6E826A09C
Już z 8 lat temu AGH tworzyła taki system o nazwie INDECT. Nie wiem co się ostatecznie z tym stało, bo nie śledziłem postępów, ale może już działa coś takiego w Polsce, tylko nikt nie wie
Poza tym jak ktoś lubi takie klimaty to polecam do piwa niewymagający serial Person of Interest. Taka współczesna Drużyna A.
Poza tym jak ktoś lubi takie klimaty to polecam do piwa niewymagający serial Person of Interest. Taka współczesna Drużyna A.
jarler napisał/a:
serial Person of Interest.
Po 4 sezonach zrobilo sie nudne
Catar napisał/a:
Po 4 sezonach zrobilo sie nudne
Nie wiem, może i tak, nudne rzeczy zazwyczaj przewijam, więc mogłem nie zauważyć...
czyli wszyscy się ogarnęli, że działający od kilku lat Kaleidoscope mają już nawet Chinole
taka inwigilacja niestety służy nie tylko do wyłapywania przestępców, ale przede wszystkim jest wykorzystywana przez Władze do swoich celów i to nie tylko w Chinach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie