@up no to wrzuć coś na sadistic i się pochwal swoimi umiejętnościami

:d pewnie za tablica ktos stoi i wyciaga obrazki i podaje mu te hamburgiery

anon napisał/a:
Jak można mylić Chiny z Japonią?
![]()
Powiedz kozaku teraz który to chińczyk, a który japończyk... hm?

Kitajce to kitajce, kogo to k🤬a obchodzi w jakim wyp🤬dowie się urodził ?
anon napisał/a:
Jak można mylić Chiny z Japonią?
![]()
Jak ktoś jest debilem to może

kelgar1992 napisał/a:
Kitajce to kitajce, kogo to k🤬a obchodzi w jakim wyp🤬dowie się urodził ?
Nie wiem jak Ty, ale ja nie chciał bym być mylony z jakimś brudnym czeczenem czy armeńcem przez Azjate. Po to jest podział żeby obowiązywał. Kolejny k🤬a ignorant

podpis użytkownika

@up,
ale oni k🤬a wyglądają identycznie wszyscy... Chińczyk, japończyk, koreańczyk czy jakiś inny skośnooki... Jeden c🤬j. No może ci bardziej na południe są ciemniejsi, a tak to wyglądają wszyscy tak samo więc nie p🤬l.
A jak ich rozróżniasz to masz jakieś zboczenie na ich punkcie. W sumie lepsze to niż na punkcie czarnych.
ale oni k🤬a wyglądają identycznie wszyscy... Chińczyk, japończyk, koreańczyk czy jakiś inny skośnooki... Jeden c🤬j. No może ci bardziej na południe są ciemniejsi, a tak to wyglądają wszyscy tak samo więc nie p🤬l.
A jak ich rozróżniasz to masz jakieś zboczenie na ich punkcie. W sumie lepsze to niż na punkcie czarnych.
podpis użytkownika
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu j🤬y"
mikel1994 napisał/a:
@up,
Nie p🤬l Wojtuś tylko polej...

podpis użytkownika

Linekk napisał/a:
loczek90, hmm, linka?
![]()
A ja za powiedzenie było dostałem warna

Zjuq napisał/a:
A ja za powiedzenie było dostałem warna
![]()
Widocznie masz nadwagę i rude włosy.

hehe Dynamo ma konkurencje.
Swoja drogą właściciel fastfooda powinien mu wp🤬lić że za darmo wp🤬la mu kanapki z menu.
Swoja drogą właściciel fastfooda powinien mu wp🤬lić że za darmo wp🤬la mu kanapki z menu.