Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
konto usunięte 2022-07-31, 19:55 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
djpyza 2022-07-31, 19:59 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Metallica00 2022-07-31, 20:22 4
Zgłoś
konto usunięte 2022-07-31, 20:31 3
Metallica00 napisał/a:

Wziąłem trzy dawki. Nie zauważyłem żadnych powikłań. Nie choruję więcej niż zwykle. Podobnie moja rodzina. Nie wiem na czym opierasz swój wywód.

Ajajaj nie zaczepiał z🤬bów tutaj

Też wziąłem 3 dawki i nic mi nie jest a znałem ludzi, którzy nie przeżyli covidu lub powikłań zaraz po
Zgłoś
Pijanystary 2022-07-31, 20:50 5
Zgłoś
Marcin360360 2022-07-31, 21:12 2
Manolito666 napisał/a:

Przyznać się covidioci. Któremu się marzy, żeby i u nas tak było?

Przeszedłeś koronowirusa w ogóle? Ja dwa razy i nie jest to przyjemne dla człowieka. Kolega przeszedł tylko raz i ma utratę 40% płuc bo akurat on był w tych 10% procentach które mają powikłania. Chcesz mieć wszystko w qupie i robić co chcesz? Wyprowadz sie do lasu kup sobie farmę i zyj jak ci sie podoba ale jeśli masz zamiar dalej żyć wśród ludzi to się dostosuj lub będziesz siedział w klatce jak zwierzę.
Zgłoś
Zimol2980 2022-07-31, 21:19 2
Kolan2109 napisał/a:

Mi

To jedź do skośnych zakaszlaj a jak/jeśli wrócisz będziesz mógł wychwalać ich system
Zgłoś
szpunar85 2022-07-31, 21:31 2
Zgłoś
djpyza 2022-07-31, 21:45 8
Zgłoś
shoe5maker 2022-07-31, 22:07 2
Zgłoś
Córka_Spawacza 2022-07-31, 22:12 1
kulawiec napisał/a:

Faktycznie, brakuje im jeszcze krematoriów i przywódcy z wąsikiem i przedziałkiem.

Nie do końca tak jest. Gość z wąsikiem, i przedziałkiem był wizjonerem.
Zgłoś
wSAD 2022-08-01, 0:14 2
Słusznie! Bo jeszcze kogoś zarażą Caszlem19.
Zgłoś
Insaner 2022-08-01, 0:51 5
Marcin360360 napisał/a:

Przeszedłeś koronowirusa w ogóle? Ja dwa razy i nie jest to przyjemne dla człowieka. Kolega przeszedł tylko raz i ma utratę 40% płuc bo akurat on był w tych 10% procentach które mają powikłania. Chcesz mieć wszystko w qupie i robić co chcesz? Wyprowadz sie do lasu kup sobie farmę i zyj jak ci sie podoba ale jeśli masz zamiar dalej żyć wśród ludzi to się dostosuj lub będziesz siedział w klatce jak zwierzę.

Tak jak ktoś już wspomniał wyżej - dlaczego to ci, którzy z covidem problemu nie mają muszą się dostosowywać do tej garstki z możliwością powikłań? Zamiast tą małą grupę na jej własne życzenie odizolować to izoluje się wszystkich. Jak się tak boisz wirusów to sam się wyprowadź na farmę w lesie. Nikt Cię tam nie zarazi.
Zgłoś
ra0mir 2022-08-01, 7:51 1
Manolito666 napisał/a:

Mi, tylko ja chcę być tym w białym kitlu
Zgłoś
leonfun 2022-08-01, 9:50 2
Manolito666 napisał/a:

Mordawiecki i reszta przygłupów z rządu którym zależy na całkowitym rozwaleniu gospodarki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem