Wysyła ludzi na obowiązkową kwarantannę
Wysyła ludzi na obowiązkową kwarantannę
Wziąłem trzy dawki. Nie zauważyłem żadnych powikłań. Nie choruję więcej niż zwykle. Podobnie moja rodzina. Nie wiem na czym opierasz swój wywód.
Ajajaj nie zaczepiał z🤬bów tutaj
Też wziąłem 3 dawki i nic mi nie jest a znałem ludzi, którzy nie przeżyli covidu lub powikłań zaraz po
Przyznać się covidioci. Któremu się marzy, żeby i u nas tak było?
Przeszedłeś koronowirusa w ogóle? Ja dwa razy i nie jest to przyjemne dla człowieka. Kolega przeszedł tylko raz i ma utratę 40% płuc bo akurat on był w tych 10% procentach które mają powikłania. Chcesz mieć wszystko w qupie i robić co chcesz? Wyprowadz sie do lasu kup sobie farmę i zyj jak ci sie podoba ale jeśli masz zamiar dalej żyć wśród ludzi to się dostosuj lub będziesz siedział w klatce jak zwierzę.
Mi
To jedź do skośnych zakaszlaj a jak/jeśli wrócisz będziesz mógł wychwalać ich system
Faktycznie, brakuje im jeszcze krematoriów i przywódcy z wąsikiem i przedziałkiem.
Nie do końca tak jest. Gość z wąsikiem, i przedziałkiem był wizjonerem.
Przeszedłeś koronowirusa w ogóle? Ja dwa razy i nie jest to przyjemne dla człowieka. Kolega przeszedł tylko raz i ma utratę 40% płuc bo akurat on był w tych 10% procentach które mają powikłania. Chcesz mieć wszystko w qupie i robić co chcesz? Wyprowadz sie do lasu kup sobie farmę i zyj jak ci sie podoba ale jeśli masz zamiar dalej żyć wśród ludzi to się dostosuj lub będziesz siedział w klatce jak zwierzę.
Tak jak ktoś już wspomniał wyżej - dlaczego to ci, którzy z covidem problemu nie mają muszą się dostosowywać do tej garstki z możliwością powikłań? Zamiast tą małą grupę na jej własne życzenie odizolować to izoluje się wszystkich. Jak się tak boisz wirusów to sam się wyprowadź na farmę w lesie. Nikt Cię tam nie zarazi.
Przyznać się covidioci. Któremu się marzy, żeby i u nas tak było?
Mi, tylko ja chcę być tym w białym kitlu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie