nowa kolekcja obuwia zimowego już niedługo w sprzedaży
Za te chlebuty c🤬j mu na pysk.
Konto usunięte
2013-12-20, 10:47
Ludzie co was poj🤬o... kupił te 2 chleby za 5 złoty i może z nimi zrobić k🤬a co mu się podoba. nikt nic nie mówi jak 80% społeczeństwa odkraja skórkę i wyrzuca... Ja p🤬le obudźcie sie...
Konto usunięte
2013-12-20, 11:47
mój sąsiad w takich to z rodziną na wyprawę kajakową co lato
Konto usunięte
2013-12-20, 13:27
K🤬a, zawsze pod tematem związanym z "marnowaniem jedzenia" ten sam ból dupy, zamiast jakiejś normalnej dyskusji.
A może ten chleb jest już zepsuty? A może gościa najzwyczajniej stać na wydanie około 4 złotych w celu śmiesznego zdjęcia? Ile wy kasy wyrzucacie w błoto?
prawdziwy sadol potem go zje
Co się czepiacie ? To że użył do zrobienia obuwia chleba jako materiału to nie oznacza, że jest z🤬bem... Każdą rzecz można zrobić ze wszystkiego jedno będzie lepsze z plastiku drugie z metalu a trzecie z chleba.
Autor butów jest zj🤬y bo użył do produkcji chleba który ni c🤬j nie nadaje się na buty.
Dokładnie jego pieniądze, jego chleb, jego sprawa co z nim zrobi.
A moją sprawą jest to, że życzę sk🤬ysynowi śmierci z głodu, bo tak się po prostu nie powinno robić!
zmarnował piątaka a mógłby sobie za to kupić skarpetki najka albo do krawcowej pójść ukrócić spodnie bo woda w piwnicy a nie k🤬a menel pokazuje co z chlebem robi, porażka..
Wszyscy p🤬licie- on chleba nie zmarnował!
Musiał przecież wyjeść cały środek
Ja p🤬le, jacy tu agenci siedzą. Zaraz go k🤬a powiesicie za to.
Konto usunięte
2013-12-20, 16:01
mam nadzieje ze niedlugo umrze za to. dz🤬ka.
Ci, którzy się cieszą z tego obrazka widać nigdy w życiu naprawdę nie byli głodni...
Karma is a bitch - nie ma się co unosić...
Konto usunięte
2013-12-20, 16:20
Ej, mam tylko jedno do powiedzenia - czym się różni zmarnowanie chleba którego piekarze wyp🤬alają dziennie setki tysięcy na śmietnik bo nie mają co zrobić jak się nie sprzeda (nie wszystko przerabia się na jakieś bułki tarte itp) od zmarnowania czegokolwiek o tej samej wartości? Jakby to był rozj🤬y laptop za 3 kafle to każdy by darł ryja z radości a chleb którego w naszym położeniu produkuje się za dużo i niszczy więcej niż je to wielka obraza ludzkości i terroryzm. Ogarnijcie się, koleś ma pieniądze to kupuje jedzenie i je marnuje, jak jesteście takimi herosami to dzielcie się jedzeniem z biednymi w Waszym otoczeniu a nie manifestujecie głupotę w internecie. Tym bardziej że jak zaczniecie rozdawać to przyp🤬oli się skarbówka bo przecież podatek, w tych czasach lepiej wychodzi się na wyj🤬iu niż pomocy bliźnim i taka prawda.
A co do samego szacunku do żywności owszem mam go, ale też zdarza mi się wyj🤬 coś do śmieci, kto nigdy nic nie wyj🤬 niech pierwszy rzuci kamień. Albo pójdzie i nakarmi bezdomnego. Amen.
Z nadzieniem o smaku sera
A może to był chleb z tej piekarni?
sadistic.pl/w-piekarni-vt253924.htm
Ciekawe czy ci oburzeni też by go zjedli... bo to przecież chleb! Łojezu!
Konto usunięte
2013-12-20, 16:29
@ceembe
już jest ustawa, która zniosła ten podatek, także każdy kto zmarnował choćby kromkę chleba jest zwykłym sk🤬ysynem.