"Pacjent z Wielkopolski, który zgłosił się do nas uskarżając się na ból kręgosłupa szyjnego w pewnym momencie zaczął demolować SOR. Zanim został obezwładniony zniszczył drzwi, rozbił przesłony oddzielające personel od pacjentów, cały sprzęt komputerowy wraz z serwerem oraz lampę zabiegową. Mężczyzna zadawał też ciosy personelowi" – powiedział PAP dyrektor Szpitala w Michowie Mirosław Dróżdż.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
Najciekawsze jest to, ze dwóch kretynów filmuje zamiast zająć się debilem i go obezwładnić!!!
Gościu przyznaje w pewnym momencie, że ma chorobę dwubiegunową. To krzyk o pomoc, takie zachowanie świadczy o tym, że nie był leczony w odpowiedni, albo żaden sposób - chce trafić do psychiatryka i w ten sposób pewnie się mu to uda. Oby!
Heliar napisał/a:
A ochrona zapewne z grupą inwalidzką, o ile w ogóle jakaś była.
Ps. j***ć wszystkich lekarzy, którzy potrafią tylko kasę liczyć.
A ochrona to w ogóle może interweniować? Kiedyś coś słyszałem od jednego ochroniarza (ale mogłem coś przekręcić), że mogą interweniować tylko jak biją kogoś z personelu, ale jak dewastują lokal to już nie.
Ochrona w szpitalu to dziadki z grupą a lekarze to chamy i konowały tak wyglada rzeczywistość w Miechowie ze szpitalem ostatniego kontaktu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie