👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak czytam niektóre komentarze na gorze to rece mi opadaja... ja osobiscie bym wolal dostac w ten sposob zapakowana karte i smiac sie po rozpakowaniu kazdej warstwy. brawa dla przegranego za humor
Więc tak:
Na samym początku nie mamy zwyczajnego pudełka, tylko pudełko z kulką i labiryntem które otwiera się kiedy ta kulka gdzieś tam wpadnie
W którymś kroku jest napisane "włożenie paczki do większego pudełka i wciśnięcie masy skrawków zgniecionego papieru". Te "skrawki papieru" to klucz do kłódki zawinięty w papier i reszta fałszywych paczuszek zawierających gwoździe/nakrętki itp o masie klucza
Na samym początku nie mamy zwyczajnego pudełka, tylko pudełko z kulką i labiryntem które otwiera się kiedy ta kulka gdzieś tam wpadnie

W którymś kroku jest napisane "włożenie paczki do większego pudełka i wciśnięcie masy skrawków zgniecionego papieru". Te "skrawki papieru" to klucz do kłódki zawinięty w papier i reszta fałszywych paczuszek zawierających gwoździe/nakrętki itp o masie klucza
Ciekawi mnie jedna rzecz. Czy na przygotowanie opakowania nie wydał drugie tyle, ile wydał na kartę podarunkową.
Koniec konców, nożyk do tapet i obcęgi do metalu 3 minuty roboty, te metry sznurka, tasmy itp. wystarczy kilkoma r🤬ami noża do tapet wykonać, pudełko też przetnie nim, a łańcuch i blokade obcęgami do metalu...

Ciesin napisał/a:
Miałem to pisać. Nie dość, że gość jest chamem, który się nie może pogodzić z przegraną to jeszcze wydał więcej kasy na pokazanie jakim jest debilem.Ciekawi mnie jedna rzecz. Czy na przygotowanie opakowania nie wydał drugie tyle, ile wydał na kartę podarunkową.

MrKakao222 napisał/a:
jaki jest wynik sudoku
591 - 482 - 763
627 - 953 - 814
834 - 671 - 295
968 - 517 - 342
143 - 829 - 576
752 - 346 - 981
216 - 795 - 438
389 - 264 - 157
475 - 138 - 629
A taki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie