👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Afryka jest piękna, szkoda że biały człowiek ją tak eksploatuje niszcząc srodowisko
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Nie wiedziałem, że rhino skamle jak, york czy inny szczuropodobny pchlarz
Czy to był dźwięk pękających żeber? Nosorożec ma 2 poważne rany kłute, 48h to max co jeszcze będzie w stanie przeżyć.
Wieksze rozciecie to już śmierć od zakażenia a co dopiero wbite kły. Człowiek gdyby nie medycyna też po wiekszości wypadków kończyłby w grobie
VeIture napisał/a:
Na początku filmu słoń ma w ch*j wielkiego ku*asa a pod koniec trochę mniejszego.
Zakładam, że słoń chciał por*chać słonicę której nie widzimy w kadrze a nosorożec przerwał.
Sam się prosił o wpie**ol.
Czytała Krystyna Czubówna

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie