Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak znalazłem psa którego mam. Wracając z roboty 3 lata temu coś mnie tknęło na zmianę trasy i pojechałem wioskami. W pewnym momencie jadąc lokalną drogą leżał worek przy drzewie ale widzę, ze ten worek się porusza. Zatrzymałem się i podszedłem do niego a tam skomlenie i próby wydostania się otwieram i mym oczom ukazał się (jak później się okazało) ok 10kg mieszaniec czy tam podwórkowiec. Zapakowałem ją i do domu dostała wody i jeść nazajutrz do weterynarza, No i została dostała imię Luna i dość szybko zaaklimatyzowała się z kotem Grasem którego też uratowałem z patologicznej rodziny.
Jakość jest jaka jest w końcu robione kalkulatorem.
Witam, reprezentuję producentów przemysłu futrzarskiego oraz masarskiego i chciałbym zaproponować współpracę. Z powodu wstrzymania dostaw trzody do naszych zakładów, co ma związek z pandemią, jesteśmy zmuszeni do pozyskiwania materiału ze źródeł niekonwencjonalnych. Jestem w stanie zaproponować Panu telefon typu smartphone wyposażony w aparat z matryca 14-megapixeli, w zamian za przekazanie załączonych na zdjęciu dwóch futer wraz z przyłączem organicznym. Warunkiem jest przekazanie materiału żywego, lub martwego nie dłużej niż 4 godziny. Zapraszam do współpracy.
Tak znalazłem psa którego mam. Wracając z roboty 3 lata temu coś mnie tknęło na zmianę trasy i pojechałem wioskami. W pewnym momencie jadąc lokalną drogą leżał worek przy drzewie ale widzę, ze ten worek się porusza. Zatrzymałem się i podszedłem do niego a tam skomlenie i próby wydostania się otwieram i mym oczom ukazał się (jak później się okazało) ok 10kg mieszaniec czy tam podwórkowiec. Zapakowałem ją i do domu dostała wody i jeść nazajutrz do weterynarza, No i została dostała imię Luna i dość szybko zaaklimatyzowała się z kotem Grasem którego też uratowałem z patologicznej rodziny.
zajebisty pies - z otwieraczem do piwa zamiast pazurów. Też bym przygarnął.
@KebabRemover dobre, dobre (nawet żona śmiechła).
Ale zebry na koc to Ci nie było szkoda
pies potrafi otwierać piwo? bo jaki z niego pożytegk inny?

(widzę tam otwieracz)

No Panie, ale tu to musisz rozwinąć temat. Przybliż kim jest prywatnie Najjaśniejsza gwiazda tego portalu. Cały temat o tym napisz + dokumentacja. Dostaniesz >2000 piw. Prosimy...
Próba przekupienia kogoś piwkami kto ma tych piwek ponad 72 000 nie jest zbyt przemyślana aczkolwiek doceniam starania

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie