Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................1 2013-08-13, 9:06
"fajna dupa z twarzy" na pewno nie jest miłym komentarzem...dupa z twarzy, no ale faktycznie z tymi ustami to jak dupa...
Zgłoś
contowsky 2013-08-13, 10:52 1
to najwyżej worek na głowę i za ojczyznę

podpis użytkownika

Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Ojciec_Stiffmeistera 2013-08-13, 10:53
Włosy nie ręką, odrastają r🤬ałbym w anal
Zgłoś
DiamondBack 2013-08-13, 12:05
Może warto byłoby też przytoczyć genezę zdjęcia:

Anonimowi jakiś czas temu zaczęli wypuszczać famę, że justin bieber choruje na białaczkę i w wyniku chemioterapii stracił wszystkie włosy i w ramach "wsparcia" głupie c🤬y też ścinały sobie włosy.

paczeć
knowyourmeme.com/memes/people/justin-bieber
google.pl/search?q=baldforbieber&safe=off&tbm=isch&tbo=u&a...
Zgłoś
v................m 2013-08-13, 13:31 3
Koper141 napisał/a:

Łysa czy nie łysa i tak byś r🤬ał aż by ci jaja spuchły

Czyli jakies 30 sekund.
Zgłoś
T................l 2013-08-13, 13:49 3
Stefania Ferrario, australijska fotomodelka czy coś. Raka nie ma, ale goli się dlatego, żeby wesprzeć dziewczyny na niego chore i pokazać, że bez włosów kobieta też może ładnie wyglądać.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-08-13, 16:20
Niektórym kobietom dobrze w krótkich włosach, albo nawet bardzo krótkich. Ta się do nich zalicza z pewnością !
Zgłoś
Gumio 2013-08-13, 18:32 1

podpis użytkownika

See you on the other side when I close my eyes and I reach the light

"Kto ma racje dzień wcześniej od innych ten przez dobę uchodzi za idiotę"

fast food is like prostitute, its? good but doesnt care about your healt or feelings
Zgłoś
r................a 2013-08-13, 21:23
Ś.P. Adam Hanuszkiewicz uważał, że nie ma nic bardziej seksualnego, od kobiecej kształtnej czaszki...
Zgłoś
j................7 2013-08-14, 4:16
Jest fajna i bym pewnie walił gdyby mi pozwoliła ale k🤬a... Jest łysa... Jak facet.
Zgłoś
P................i 2013-08-14, 19:56
Koper141 napisał/a:

nie muszę fapować bo twoja mama jest u mnie codziennie, więc przepraszam ale chyba się domyślasz o co chodzi!
PS: mówiła że masz się uczyć na poprawkę z przyrody

No ładnie mi ciśniesz gimbusku ale matka mówiła mi, że peniska masz masz mniejszego od zielonego szparaga którego jadłem wczoraj na obiad i dodała, że w seksie też jesteś jakiś taki zielony
Zgłoś