📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:34

"fajna dupa z twarzy" na pewno nie jest miłym komentarzem...dupa z twarzy, no ale faktycznie z tymi ustami to jak dupa...
Może warto byłoby też przytoczyć genezę zdjęcia:
Anonimowi jakiś czas temu zaczęli wypuszczać famę, że justin bieber choruje na białaczkę i w wyniku chemioterapii stracił wszystkie włosy i w ramach "wsparcia" głupie c🤬y też ścinały sobie włosy.
paczeć
knowyourmeme.com/memes/people/justin-bieber
google.pl/search?q=baldforbieber&safe=off&tbm=isch&tbo=u&a...
Anonimowi jakiś czas temu zaczęli wypuszczać famę, że justin bieber choruje na białaczkę i w wyniku chemioterapii stracił wszystkie włosy i w ramach "wsparcia" głupie c🤬y też ścinały sobie włosy.
paczeć
knowyourmeme.com/memes/people/justin-bieber
google.pl/search?q=baldforbieber&safe=off&tbm=isch&tbo=u&a...

Stefania Ferrario, australijska fotomodelka czy coś. Raka nie ma, ale goli się dlatego, żeby wesprzeć dziewczyny na niego chore i pokazać, że bez włosów kobieta też może ładnie wyglądać.
Niektórym kobietom dobrze w krótkich włosach, albo nawet bardzo krótkich. Ta się do nich zalicza z pewnością !

Ś.P. Adam Hanuszkiewicz uważał, że nie ma nic bardziej seksualnego, od kobiecej kształtnej czaszki...

Koper141 napisał/a:
nie muszę fapować bo twoja mama jest u mnie codziennie, więc przepraszam ale chyba się domyślasz o co chodzi!
PS: mówiła że masz się uczyć na poprawkę z przyrody![]()
No ładnie mi ciśniesz gimbusku ale matka mówiła mi, że peniska masz masz mniejszego od zielonego szparaga którego jadłem wczoraj na obiad

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie