📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

cala prawda o tej chorobie. szacunek dla tych ludzi bo cierpią.
joemonster.org/filmy/15878/Przekleta_choroba_Tourette_a
joemonster.org/filmy/15878/Przekleta_choroba_Tourette_a
To prawda, zespół Tourette'a jest straszna, ale ten gość tutaj nie ma objawów choroby. Tak jak ktoś napisał, człowiek nie kontroluje swoich odruchów bez względu na sytuację, tak jak gość rozmów w toku, a ten facet odzywał się po chamsku lub agresywnie kiedy ktoś coś do niego mówił, odpowiadał w ten sposób. To nie jest zespół Tourette'a.

dla własnej niezaspokojoniej perwersji znajdywania dubla ktorego znaleźć nie mogę ogłaszam mały konkurs:
Kto mi podeśli link z tym filmikiem który znajduję się gdzieś w krzakach odmętu sadystycznego portalu to mu kuźwa brud wyjem spod paznokci (oczywiście kulturalnie widelcem)
w przypadku niewiast mogę posmyrać języczkiem po stópce również w celach czyszcząco-relaksacyjnych
moderacjoadministracja się nie liczy
Kto mi podeśli link z tym filmikiem który znajduję się gdzieś w krzakach odmętu sadystycznego portalu to mu kuźwa brud wyjem spod paznokci (oczywiście kulturalnie widelcem)

w przypadku niewiast mogę posmyrać języczkiem po stópce również w celach czyszcząco-relaksacyjnych

moderacjoadministracja się nie liczy
sadol.pl/ciekawy-przypadek-tikow-nerwowych-vt29331.htm tu jest dubel Turbika. Ale tego przewodniego filmu znaleźć nie mogę
kurcze, a tak bym chciała wygrać ten konkurs

kurcze, a tak bym chciała wygrać ten konkurs

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie