📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

kazde sensation czy nawet okragle asoty maja w p🤬du wieksza oprawe. to co wyzej to jakis festyn jedynie.
ja się nie dziwie, że ludzie na tym biorą ekstaze albo ketamine czy inne speedy, weś skakaj/tańcz do tego. Przez 8 minut cały czas to samo.
Nikt wam hejterzy skakać tam nie każe; to było 2 lata temu i dzięki temu zmienił się mój punkt widzenia na każdą inną imprezę... Szkoda że jak na razie biała sensacja nie wraca do Polski... Możecie nas nazwać pigularzami i jak tylko chcecie, ale kultura była tam na wysokim poziomie. Nie mówię że nie było akcji z ludźmi którzy nie znają umiaru i musieli zostać dyskretnie usunięci bo tacy są na każdym większym evencie. 10k ludzi ubranych na biało których łączy jedna myśl, którzy bawią się 12 godzin bez zmęczenia, ta muzyka, ta oprawa Ci ludzie z Polski i okolic (Czesi Ukraińcy nawet Hiszpanom na fladze się podpisywałem) dają taka moc że poza kilkunastoma (0,33 w kubeczkach) lechami i 2 zapiekankom nie potrzebowałem nic żeby wyjść stamtąd najszczęśliwszym i nieco ogłuchniętym człowiekiem...

Uważam, że wizualnie jeden z lepszych festiwali muzyki elektronicznej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie