Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
mjrZenada 2012-11-22, 11:38 2

Zgłoś
konto usunięte 2012-11-22, 11:56 1
Smutne to takie...
Zgłoś
juki 2012-11-22, 13:07
Czyzby Sensation White?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-22, 13:38
od kiedy Messi bawi się w DJke ?
Zgłoś
staszkowy 2012-11-22, 13:42 2
kazde sensation czy nawet okragle asoty maja w p🤬du wieksza oprawe. to co wyzej to jakis festyn jedynie.
Zgłoś
Butter 2012-11-22, 16:18
ja się nie dziwie, że ludzie na tym biorą ekstaze albo ketamine czy inne speedy, weś skakaj/tańcz do tego. Przez 8 minut cały czas to samo.
Zgłoś
chrucik 2012-11-22, 19:02 4
Nikt wam hejterzy skakać tam nie każe; to było 2 lata temu i dzięki temu zmienił się mój punkt widzenia na każdą inną imprezę... Szkoda że jak na razie biała sensacja nie wraca do Polski... Możecie nas nazwać pigularzami i jak tylko chcecie, ale kultura była tam na wysokim poziomie. Nie mówię że nie było akcji z ludźmi którzy nie znają umiaru i musieli zostać dyskretnie usunięci bo tacy są na każdym większym evencie. 10k ludzi ubranych na biało których łączy jedna myśl, którzy bawią się 12 godzin bez zmęczenia, ta muzyka, ta oprawa Ci ludzie z Polski i okolic (Czesi Ukraińcy nawet Hiszpanom na fladze się podpisywałem) dają taka moc że poza kilkunastoma (0,33 w kubeczkach) lechami i 2 zapiekankom nie potrzebowałem nic żeby wyjść stamtąd najszczęśliwszym i nieco ogłuchniętym człowiekiem...

Zgłoś
konto usunięte 2012-11-22, 21:54 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-22, 22:06
Uważam, że wizualnie jeden z lepszych festiwali muzyki elektronicznej.
Zgłoś
squerx 2012-11-23, 2:36
dobre Panie, dobre
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem