Wyobrażacie sobie, że za zwalenie konia płacą tam więcej niż większość z was zarabia w Polsce w miesiąc.
Miałem to wrzucić wraz z linkiem jako "inne czarności" ale jak dla mnie to jest naprawdę kawał pop🤬lonego chorego żartu.
Spermą od cebularzy to najwyżej świnie zapładniają. Cena to jakieś 2€ za litr. Ale próbujcie, może szczęście się i do was uśmiechnie.
Ooooo właśnie o tym wczoraj rozmawiałem ze znajomym. Że jest prowadzona w Polsce kampania ideologiczna, gdzie trolle specjalnie używają słowa "cebularz"/"cebulak", żeby wytworzyć negatywne konotacje, żeby Polakom cebula źle się kojarzyła. Dlaczego? Po co? Otóż to mniej więcej tak samo, jakby ludzi morza wyzywać od "cytryniarzy". Wiadomo, że żeglarze/marynarze od wieków zapobiegają w ten sposób szkorbutowi. Otóż cebula jest jednym z tajników tego, że mamy tak zdrowe społeczeństwo, a wystarczy postawić się w roli kogoś, komu zależy na zniszczeniu tego społeczeństwa... żeby dojść do prostego wniosku: najłatwiej zrobić to dywersją ideologiczną, uderzając atakami trollingowymi w to, co nam najbliższe:
- wyśmiewanie polskich imion (Janusze, Andrzeje itp.)
- cebula, kapusta... czyli warzywa, które są najzdrowsze w naszej diecie -- jeśli zaczną się źle kojarzyć, to ludzie nie będą po nie tak często sięgać
- no i koronny przykład: "polaczki" -- czyli uderzanie w samą tożsamość narodową i mówienie o niej w sposób sugerujący, że jest czymś, czego ludzie powinni się wstydzić.
Loaloa to płatny troll, który zarabia wierszówkę za każdą linijkę/każdy wpis. Będę się cieszył, gdy admini sadistica wprowadzą opcję "ignoruj użytkownika". A do tego czasu pamiętajcie o tym, że z tym durniem nie ma co dyskutować -- bo jemu płacą za trollowanie, czyli wciąganie ludzi do dyskusji z nim, w której go nie przekonacie, bo ma jasno określony cel. (chciało mi się napisać "c🤬l", ale to tak tylko machinalnie)![]()
Ogólnie to muszę też zadać twojemu twierdzeniu chłam
No i się zaorałeś
Zwykła literówka,
Nie napalajcie się.
Te 750e nie płacą za strząchnięcie z gałgana do kubka, tylko za to, że znaleźli typa, który stanowi jakieś 2-3% wszyscy mężczyzn na świecie.
Próbujcie!